За точноста имате право , аз се съмнявах че изобщо ще тръгне , затова така съм написал.Сега го засякох с тиме .ис , ще видим до утре може да излезе конкурент на 3055
А каква подсветка вади ...

Нещата са сериозни за 25 часа 0 секSeikosha написа:Това не е рекламен часовник, също е марка,а кварцов часовник да покаже видимо отклонение за 8ч. ,ще е доста странно. Би трябвало +/- 3-4сек за 24ч. да е нормално,стига да не е бъзикан.
Вече имаш истински будилник , да не си закъснял за среща, че.....stepona555 написа:Нещата са сериозни за 25 часа 0 секSeikosha написа:Това не е рекламен часовник, също е марка,а кварцов часовник да покаже видимо отклонение за 8ч. ,ще е доста странно. Би трябвало +/- 3-4сек за 24ч. да е нормално,стига да не е бъзикан.отклонение явно ще се мери на седмица или месец
![]()
Ще бъда много благодарен на колегата Сейкоша сан ако ми изпрати линк за часовниците Сузуки произвеждани в Малага.Между другото, има със същото наименование,регистрирана часовникова марка в Малага (Испания) най-вероятно се отнася за съвместно производство,но може да е нещо съвсем различно