Да се присъединя с един чист китайски MADE IN CHINA
Произвеждан от Sea-Gull с бранд Родина, има го същият модел и като Райдър и май още една две версии.
От още преди 5 години когато набираше популярност моделчето много ми допадна особено белият цвят.
Това което ме спираше беше острата форма на лъговете, дизайн взаимстван от Стова и Номос.
Това някак вътрешно ме успокояваше да не се подхлъзвам и да не го купувам.
Да но сега попаднах на добро предложение пък и за черен модел който се оказа, че не е никак често срещан.
Първа вечер на ползване и впечатления.
Отличен финиш. Няма забележки.
Каишката е зле. Мека е, но на пипане е като винил или нещо такова.
Стъкло сапфир
38,5мм диаметър стоят фантастично. Комбинация която е практична и удобна което търся в един часовник, но в същото време има силно присъствие като на над 40мм.
Четимост на циферблата е отлична. Радва ме, че няма лъскави маркери в този баухаус, но стрелките не се виждат добре в слаба светлина.
Автоматичен ST17 Или по правилно да се добави ST1701 някъде четох, че копиран и доразработен от Ситизен. т.е. Все още не ми е попадала тема или клип за профилактика, но би ми било интересно да надникна вътре въпреки, че има прозрачен заден капак.
Прилагам сега снимки от нета, тъй като часовникът е практически нов, а сега бързам да се похваля.