.
Re: За триене!!!
Все още не разбирам,но щом Митака е взел подобно решение,вярвам че има основателна причина за това!?
http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
Както бях казал веднъж, ако има само един обиден, за мен и за форума това ще бъде голяма загуба!
Ако аз съм допуснал грешка се ивинявам, но все пак искам да знам каква е тя?
Ако аз съм допуснал грешка се ивинявам, но все пак искам да знам каква е тя?
Много интересно,сега се загледах :think: Имах шеговит коментар по последният часовник и сега гледам,че се е изпарил,при мен дори и точка не е останало.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Мишо, коментара ти може да е бил оставен в другата тема където Митака показа часовника.
Всички действия на модератори се пазят в администаторския панел, само аз мога да ги гледам и трия.
Съменията ти относно манипулация са неоснователни. Това е нещо което никога няма да допусна. Доверил съм се на 100% гарантирани хора. Също така мислех че всички активни тук са такива. Ще се радвам ако някой ме просветли какво е станало.
Всички действия на модератори се пазят в администаторския панел, само аз мога да ги гледам и трия.
Съменията ти относно манипулация са неоснователни. Това е нещо което никога няма да допусна. Доверил съм се на 100% гарантирани хора. Също така мислех че всички активни тук са такива. Ще се радвам ако някой ме просветли какво е станало.
Ми тъй си е,виси си като обесен в другата тема,ама то много теми,много нещо и човек става разноглед.Не съм подозирал световна конспирация с/у скромната ми личност,просто ми стана интересно.
-
- Специалист
- Reactions:
Re: Колекцията на DHM
К'во става бе хора? Кой ядоса градския ми?
Искам и нещо друго да кажа.Не знам защо Митака е така афектиран,но за да постъпва така,сигурно има причина.Искам да кажа още,че такива лоши момчета като мен например се оправят някак си,я ще изръмжа тука или ще наритам котката и ми минава,а такива добряци от рядко срещана порода,трудно преживяват обиди,те раздават с две шепи любов и наивно си мислят,че всичко се връща с лихвите към тях. Спомням си едно интервю с покойният професор Тончо Жечев преди 15-на години,в него на въпроса на журналистката,от какво го е страх,той отговори"Единствено ме е страх от гневът на добрите хора" Така е! Добряка си няма представа каква бомба е заложена в характерът му и какъв таралеж си слага сам в гащите ,това му е орисията за цял живот.
Искрено се надявам,че ако нещо или някой все пак е засегнал Митко макар и неволно,той, с присъщата си неизчерпаема ведрост,по-скоро, да махне с ръка и да каже:"Майната му на лошите мисли,пак съм тук и приятелите ми са повече от враговете".
Искрено се надявам,че ако нещо или някой все пак е засегнал Митко макар и неволно,той, с присъщата си неизчерпаема ведрост,по-скоро, да махне с ръка и да каже:"Майната му на лошите мисли,пак съм тук и приятелите ми са повече от враговете".
Сейкоша,мерси,че ми икономиса писане, поддържам изцяло.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Митко, хайде покажи се, виж колко държим на теб. Кажи две благи приказки и да продължаваме по същество.
Ще ти пратим торта с формата на делукс да си хапнеш и да ти мине.
Айде.. чакаме, и бирата почва да се стопля, а не върви без теб.
Ще ти пратим торта с формата на делукс да си хапнеш и да ти мине.
Айде.. чакаме, и бирата почва да се стопля, а не върви без теб.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Амм тази Ракета е лъч светлина сред твоето умопомрачение по Делукс-ите.
Признай си че ракетата е много приятна. Ако искаш вярвай ей сега отпих гооляма глътка мътна бира с облекчение по случай завръщането ти.
Признай си че ракетата е много приятна. Ако искаш вярвай ей сега отпих гооляма глътка мътна бира с облекчение по случай завръщането ти.
Много съжалявам,че нямах възможност да я взема,но пък се радвам,че е при Митака на съхранение, после ще ми я продаде
да не ми я надраскаш

И двата са много хубви и супер запазени.Ракетата е чудесна,такъв секундарник за първи път виждам. А де Лукса със златист цифер ли е? Или е от снимките такъв жлъткав?
Поздравления за добрият улов
Поздравления за добрият улов