http://auction.bg/item.php?id=1505318" onclick="window.open(this.href);return false;
А бе има един вариант дето старите хора викат:"На харизан кон,зъбите не се гледат"DHM написа:Пюуууу туй стуличанити, дет съ ф повичи мноу притинсиосни бей![]()
Мисля, че да- точно така.rosen_er написа:Искам да попитам :може ли по номера на Citizen да се определи дата на производство като при Seiko?Това 4062685 - юни 1974г ли е?
Какво да се прави-колекция от "Биташки"cerasimi написа:Ти май ще направищ колекция от японски часовници. Браво, добри попадения!!
За ситизенчето благородно завиждам.....голям красавец е особено с тази верига !Все такъв късмет !rosen_er написа:Тази събота първо един Citizen ме "споходи" :
![]()
![]()
![]()
![]()
Баѝ Ром настоятелно обясняваше,че е "за малък ремонт защото стрелката помръдва".Ако бил работещ щял 5 пъти повече кинти да му иска.Спазарих го супер изгодно и след два маха на ръката всичко си доѝде на мястотоЧасовника според мен е в състояние на една идея от нов.
След това си намерих Prim в "радващ" вид :
![]()
![]()
Имам съмнение ,че оригинално е бил в "жълта" каса,но....
Ето ги заедно:
![]()
За да не е хич без руски си взех тези два комплекта механизми от "всичко по левче":
![]()
![]()
Едно "забелване" на секундните стрелки и за готови за монтиране в каси
Трябва да е и с ръчно навиване,при моя като го понавия и тръгва,временно де,щот като го взех още миналата година от един още непознат тогава за мене Димитровградски фотографrosen_er написа:С 8200А е.Този механизъм маѝ има ръчно навиване,или греша?Какво да се прави-колекция от "Биташки"cerasimi написа:Ти май ще направищ колекция от японски часовници. Браво, добри попадения!!
Така си беше с оригиналната верига,даже звена не бяха махани ,че беше много дълга .Учуден съм от къде ги вадят ромите такива 30-40 годишни саати направо не носениPrisadov написа: За ситизенчето благородно завиждам.....голям красавец е особено с тази верига !Все такъв късмет !