Поръчката би набъбнала ако имаше повече интересни неща. То като гледам ние избрахме най-хубавото. Преди време имаше цял акаунт с няколко страници стари руски, сега няма нищо. Явно се е насочила към сглобяване на нови от стари механизми. Намерила е достъп до нови корпуси, циферблати и стрелки и вътре слага стари механизми. Тя или друг мисля, добре се справят. харесаха ми нещата от посочените снимки. (забравих да питам дали пальотксите механизми са нови или стари.
Но печалбата и явно така е по голяма.
Аз лично много искам една Молния за следващият път.
Ако бях попаднал на вторият линк с право на купуване,сигур пенсията ми за половин година напред ,щеше да се изпари. Ами Сашо,защо не се опиташ да се свържеш с някой друг продавач?
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства"" 浪人 "
Може, може... виж дойде ми на ум, че при следваща поръчка можем да ползваме Людмила да купи някой от нещата които сме харесали от други продавачи. Разбира се ще и сложим процент за да има интерес, така можем да смесим няколко продавача. Рискът ще бъде по малък от колкото да правим експерименти от нови търговци и възможностите за смесване на поръчките са по-големи.
Всичко е ОК. Сортирано и приготвено за изпращане. Утре предполагам ще ги пусна към вас.
В пратката имаше нещо допълнително за мен с голяма отстъпка - жест от Людмила. Усилията си заслужаваха.
Очаквайте снимки дори в месечния конкурс