Може да се запишеш и в последният момент, ще се намерят места за всички.
Предлагам за часа да се разберем в деня преди тръгване, за да се види кой с кого ще пътува и други подробности.omegaqq написа:Датата на срещата наближава со страшна сила. Питам аз и отговор искам - не настана ли момента да се разберем кой какво ще носи за едене и пиенье, като и някакви консумативи (например дръвени въглища и др.)?
И още един организационен въпрос - къде се намира мястото на срещата във Велико Търново (ко може GPS координати), както и ориентировъчен час на таа среща.
Добре, бройте ме и мен (като самостоятелна бойна единица). Ще пътувам с кола от София, ако има някой по трасето, желаещ комбиниране на транспорта да каже.Pavlin написа:Приемаме всеки желаещ.
Може да се запишеш и в последният момент, ще се намерят места за всички.
Естествено, че ще спретнем обща софра. А това "всеки по единично" е отговор на въпроса на Павлин кой какво ще носи. Изходих от предположението, че един обича свинско, друг пилешко ... един обича да пие бира, друг ракия, а треди Дом Периньон. Та е логично всеки да си донесе квото му е на душата, но ако решите друго, аз съм съгласен.rosen_er написа:Аз бях за другия вариант,но като знам че не мога да се нагърбя с пазаруването-трая.![]()
Няма ли да спретнем обща софра,какво е това :"всеки по единично"![]()
...
И аз това щях да питам, ама докато се наканя и вие горе-долу дадохте представа.Pavlin написа:Момчета, как предлагате да се организираме, всеки да си носи според нуждите или да направим списък с необходимите неща и един да ги купи, а след това да разделим парите?
Твоят виброграф като моя ли е (номер 1000)? Защото ако е същия няма смисъл и аз да го мъкна.Pavlin написа:...Аз ще нося и виброграф