Новобранска колекция
Re: Новобранска колекция
Не ми се вярва да е стоманен гледайки го.
По скоро е онази бялата сплав-алпака с покритие.
Ако е стоманен защо ще има покритие.
Дано да греша де.
По скоро е онази бялата сплав-алпака с покритие.
Ако е стоманен защо ще има покритие.
Дано да греша де.
Часовниците са много хубави. Само смени голямото колело на Полета .
http://www.boxerora.hu/2414.html#poljot" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.boxerora.hu/2414.html#poljot" onclick="window.open(this.href);return false;
За мене е все тая дали е стоманен или не-важно е да ми харесва 
Ами колела още не съм почнал да сменям, но ще го запазя в тоя вид-не съм перфекционист, за съжаление

Ами колела още не съм почнал да сменям, но ще го запазя в тоя вид-не съм перфекционист, за съжаление

Е,ама ти да не се засегна.Часовника ти е прекрасен.Даже ти завиждам.
Падам си по такива хронографи.Висш пилотаж в механиката.
По скоро разсъждавам защото като видя Doxa винаги им са разядени корпусите.
Винаги съм се чудел защо ли не ги правят стоманени.
Падам си по такива хронографи.Висш пилотаж в механиката.
По скоро разсъждавам защото като видя Doxa винаги им са разядени корпусите.
Винаги съм се чудел защо ли не ги правят стоманени.
Разбира се, че не съм се засегнал. Винаги съм уважавал вашите компетентни мнения!
Аз наистина съм лаик и си избирам часовниците предимно визуално
Правя и много грешни покупки така, но съм при вас да се образовам-така че всичко което искате си пишете-това е целта за мен
Ами може би и да не е стоманен, но под покритието отдолу е пак някаква светла спал, а не жълтеникава каквато съм виждал по други корпуси?!
Аз наистина съм лаик и си избирам часовниците предимно визуално

Правя и много грешни покупки така, но съм при вас да се образовам-така че всичко което искате си пишете-това е целта за мен

Ами може би и да не е стоманен, но под покритието отдолу е пак някаква светла спал, а не жълтеникава каквато съм виждал по други корпуси?!
Поздравления за часовниците
Както винаги добри находки
На мен би ми се искало, а вярвам че и други колеги ще ме подкрепят да споделяш повече за всеки един часовник. Например как си се сдобил с него, от къде или от какъв човек.....понякога нашите сделки минават през доста перипети, пазарлъци, молби и кандърми и какво ли не....свързани са с пътувания и търсене и т.н. Случвало ми се е да отида в непознат град и да търся непознат човек само по описание и инфо за часовника, който носи....Такива неща имах предвид.

.
Мерси колега, но мисля че ще те разочаровам за случки покрай купуване на 90% от часовниците ми. Просто ги купувам от интернет обяви, които следя редовно, а останалите 10% ходя в Пловдив когато мога и от там си купувам. За съжлаление там избора на качествени часовници е много малък и се иска голяма доза късмет 
В Пазарджик не съм ходил по часовникари да питам дали продават или по антиквари, но и аз незнам защо...
Последните три часовника дойдоха по Еконт, което значи че по снимка купувани и малко на риск, но аз съм си такъв първо действам-после мисля хи хи хи...
Наистина се замислих за нещо интересно за купен от мене часовник, Но нищо освен малко пазарлък и то за тръпката и много по-често купени от мене без да мисля и после отиват за продан
В повечето случаи без печалба-просто да набавя пари за нещо друго, което съм си харесал
...и така парите не се задържат при мене...изцяло в оборот Ама здраве да е
Върнах се каталясъл току що от бачкане и за утре остана едно вимпелче и една нивадка за фукане

В Пазарджик не съм ходил по часовникари да питам дали продават или по антиквари, но и аз незнам защо...
Последните три часовника дойдоха по Еконт, което значи че по снимка купувани и малко на риск, но аз съм си такъв първо действам-после мисля хи хи хи...
Наистина се замислих за нещо интересно за купен от мене часовник, Но нищо освен малко пазарлък и то за тръпката и много по-често купени от мене без да мисля и после отиват за продан

...и така парите не се задържат при мене...изцяло в оборот Ама здраве да е

Върнах се каталясъл току що от бачкане и за утре остана едно вимпелче и една нивадка за фукане

Ами вимпелче, не е минт-ама ми е сефтето и май е от първите такиваDHM написа:Чакам Вимпела с нетърпение

Ами порадвай му се и ми го пращай
Чакам да го видя!!! И не ме дръж много в напрежение

Чакам да го видя!!! И не ме дръж много в напрежение

.
Вимпела ми хареса, добро попадение. 

Поздравления за Вимпела
Заслужава си да го направиш работещ и да му смениш стрелките

Заслужава си да го направиш работещ и да му смениш стрелките

.
Благодаря ви, да ще му сменя стрелките непременно...
Днес оставих Вимпела за ремонтче и си взех Дoxa-та. Изцяло оправен и цял ден си го нося с кеф - имал малко за ремонт и ми сложил копче, дето нямах и си пасва супер:

Някой да ми каже тази Победа коя година е произведена, ако се познава от снимките?

А ето и два стари с нови дрехи

Ами това е от мене-явно ще има какво да нося тази седмица с кеф

Някой да ми каже тази Победа коя година е произведена, ако се познава от снимките?

А ето и два стари с нови дрехи

Ами това е от мене-явно ще има какво да нося тази седмица с кеф