Не съм знаел. Ама работата почва малко по малко да се нарежда. Тази машина си е поредната тугла у зидо - или за да има флейм, поредната стъпка към победата на джапанците над сюисцитеomegaqq написа:Любопитно ми е преди този пост колко от вас са знели за съществуването на този механизъм на Сейко? Иде реч за 8306.
Верно немаkapkan написа:Те такова животно немане съм виждал за съжаление такъв,много е хубав цифера,касата бе красавец
Честно казано, наистина си е постижение за онова време. Почти няма(с едно две малки изключения) швейцарски механизъм от онова време с интегриран на основната платка механизъм за самонавиване, а такъв с лагер на ротора май наистина нЕма или ако има е някаква екзотика. Забравих да спомена, че часовника си има стандартните екстри - бърза смяна на датата от коронката.varban написа:Не съм знаел. Ама работата почва малко по малко да се нарежда. Тази машина си е поредната тугла у зидо - или за да има флейм, поредната стъпка към победата на джапанците над сюисците
А,и за мен ще има ;) как добарах 6106omegaqq написа:Верно нема. Това е единствен екземпляр произведен лично за мен.
Шегувах се. Естествено, че има!kapkan написа:А,и за мен ще има ;) как добарах 6106omegaqq написа:Верно нема. Това е единствен екземпляр произведен лично за мен.
Направено.Благодаря.varban написа:Развий го на четвърт оборот, докато капакът видимо се повдигне и пробвай да го навреш с клечка за зъби в каналчето. Като го вкараш, затягай по малко и постоянно гледай да не е излязло пак.