"Съботните" часовници на rosen_er
Re: "Съботните" часовници на rosen_er
Красавци,особено Востока,страхотен е.
Востока е връхта
лятото изпуснах един такъв за малко. От първите модели е и цифера много прилича на един модел на Кама и е чудесно запазен,ако имаш малко разреден лак само да го претъркаш оторе,ще се освежи и ще светне(няма да лъщи) А касата му е идеална,голям късмет.
И Славата е като нова, А Ракетата е от интересните модели,скоро се сдобих с такава,ама чака да я погаля
Такива капаци за Кировски ,ако ти трябват Алфата продаваше 5-6 бр. по левче,трябва да го питаш.
Много добра събота icon_clap

И Славата е като нова, А Ракетата е от интересните модели,скоро се сдобих с такава,ама чака да я погаля

Такива капаци за Кировски ,ако ти трябват Алфата продаваше 5-6 бр. по левче,трябва да го питаш.
Много добра събота icon_clap
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Този е с надпис "25 години IX септември" за това го взех.Цифера ли да претъркам с лак?
Ми да, с леко разреден,но да не е на агресивна основа,макар ако бързо се дейстава,полусухо няма опасност,само колкото да се претърка леко,този е май от печените цифери и няма опасност,но ако имаш акрилен или Бернщайн или друг на водна основа,още по-добре,ама кат те знам,няма да го направиш 

Като отворена книга съм ти
Позна-няма да го направя.

-
- Специалист
- Reactions:
Това в затвореното пространство (истинския битак) ли е? Аз до сега съм обикалял само по улиците преди битака. Мислех, че вътре продават дънки и анцузи.. ;)rosen_er написа:Иначе в дъното има един българин продава машини по лев(Пламен го знае) ама напоследък няма асортимент.
-
- Напреднал
- Reactions:
Ееее пак си намерил радости Роска......поздравления и за този успешен "улов" 

Обикаляй навън, а ние с rosen_er ще се мъчим вътре. Да стигнеш до битака и да не влезнеш , е все едно да идеш до Рим и да не видиш папата.dreadx написа:Това в затвореното пространство (истинския битак) ли е? Аз до сега съм обикалял само по улиците преди битака. Мислех, че вътре продават дънки и анцузи.. ;)rosen_er написа:Иначе в дъното има един българин продава машини по лев(Пламен го знае) ама напоследък няма асортимент.

Ракетата ми хареса!rosen_er написа: От една купчинка "всичко по левче"си харесах тази Ракета:

Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. 

Много добри попадения icon_clap А за капака се съмнявам, че е менте 

.
Ами имам вече два такива "ментака".Единият даже си е на верния часовник.
Полет 2609:

Не знаех,че тези каси са 20м.Мислех че са десетки.
Едно полиране, както и на стрелките и едно ново стъкло и е МИНТ
Как ви завиждам за този битак........

Не знаех,че тези каси са 20м.Мислех че са десетки.
Едно полиране, както и на стрелките и едно ново стъкло и е МИНТ

Как ви завиждам за този битак........
.
Той само Росен намира.
А аз напоследък не ходя,че само си губя времето.
Не пипай касата,че ще остане без злато.Също и стрелките.
Само хубаво я изпери.И после може да я потъркаш с кърпичка за бижута.
За стъклото съм съгласен.

А аз напоследък не ходя,че само си губя времето.
Не пипай касата,че ще остане без злато.Също и стрелките.
Само хубаво я изпери.И после може да я потъркаш с кърпичка за бижута.
За стъклото съм съгласен.
Много го обичам този модел на Польот
Пламен пак ме изпревари за кърпичката,върши чудесна работа и за позлата и за сребро ,а и за други метали става,съдържа почистващо и лустро вещество и ще ти бъде в полза за всичко. Аз ползвам японска Съншайн,режа си парченца от нея и лъскам,дори като почернее(както пише и производителят) пак чисти. Вече една година изкарах с една. За стъклото,не съм съгласен,идеално е за дополиране,за 1 мин. работа.