Новобранска колекция
Re: Новобранска колекция
За този последния много ти завиждам!
хи хи хи, а аз колко ти завиждам за твоите... 

Хе,ти си младо момче.
Ще ме задминеш със сигурност.
Още много находки ти желая!
Ще ме задминеш със сигурност.
Още много находки ти желая!

Благодаря!
Времето ще покаже, че моите хобита през годините много се изменят. Ама все пак след всяко остава по нещо
Времето ще покаже, че моите хобита през годините много се изменят. Ама все пак след всяко остава по нещо

Механизма на Победата не е оригинален.
Така и предполагах, като гледам другите :(
Аз завиждам за Доксата- неблагородно!plamenhar написа:За този последния много ти завиждам!

Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. 

И за Вимпела и за Доксата............абе за много работи
при това с неподправена и недобронамерена завист 

.
- clockwiser
- Специалист
- Reactions:
Защо мислиш така? Изглежда ми нормална Чистополска 12-ка. Ако не се лъжа съм виждал такъва в руския форум.3017 написа:Механизма на Победата не е оригинален.
clockwiser написа:Защо мислиш така? Изглежда ми нормална Чистополска 12-ка. Ако не се лъжа съм виждал такъва в руския форум.3017 написа:Механизма на Победата не е оригинален.
http://forum.watch.ru/showpost.php?p=19 ... count=2426" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.watch.ru/showpost.php?p=19 ... count=2427" onclick="window.open(this.href);return false;
Моята е такава ЧЧЗ 2-55.Обаче е с надписано колело на пружинения барабан.clockwiser написа:Защо мислиш така? Изглежда ми нормална Чистополска 12-ка. Ако не се лъжа съм виждал такъва в руския форум.3017 написа:Механизма на Победата не е оригинален.
Става въпрос за винтовете по баланса и от това което е показал cerasimi излиза,че е на 1МЧЗ и е след 1948г. но не се знае точно кога,ако приеме обаче,че маркировките за датиране отпадат някъде 60г. излиза ,че е след нея,поне така мисля,но кой може да бъде сигурен,че механизмът не е подменян,което най вероятно е така,като се има предвид какъв е моделът и коя година се е произвеждал. Иначе чисто визуално,изглежда от по-старите,от тия гилошираните,по-късните механизми стават по-груби като изработка.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Защото не ми се вярва да е била произвеждана повече от 9-10 години, тоест този механизъм трябва да е от по късен часовник. Имам предвид само "червеното 12". Не за Победите като цяло.clockwiser написа:Защо мислиш така? Изглежда ми нормална Чистополска 12-ка. Ако не се лъжа съм виждал такъва в руския форум.3017 написа:Механизма на Победата не е оригинален.
А има ли някакви официални данни от кога до кога е бил произвеждан точно този модел?
Ето тука: http://forum.oldwatch.ru/viewtopic.php?f=3&t=112" onclick="window.open(this.href);return false; има една,но е на ГЧЗ и би трябвало да е от първите. Като цяло механизмите си мязат,ама що е без маркировка?
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "