Страница 19 от 70

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 21 Сеп 2013 01:21
от Seikosha
Гледам в една тема Skyler e дал линк към един Звънчо в Ебея или по-точно Кардинал.Преди време се сблъсках с един дето ми попадна в насипно състояние,измъчи ме,че е със сложна каса,но на мен не ми се опря :wink: ,бая пипкава работа както си личи от снимките които са много зле,ам там е и кефа.Беше бял,ам стана жълт и като го постнах в Продавалникът,още на сутринта го емнаха,както казва онуй снажното:"Като куцо пиле -домат"
Изображение

Изображение



Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение



Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 21 Сеп 2013 01:58
от Prisadov
Човек нямаш си и на представа как обичам да гледам какво правиш с часовниците си.....едно че им даваш нов живот но им даваш и душица.....направо са такава голяма радост за очите !

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 21 Сеп 2013 02:22
от Seikosha
Ееее Присадов,нали изначалният мерак на човекът е да се приближи към бога,мъчим се, бога ми,ма си оставаме малки и дребни мишлета,все пак не стреляме и не убиваме,все с часовничета сме бременни :) хайванчетата искат обич.

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 21 Сеп 2013 07:50
от sheretudis
Мишо втората снимка наистина убиец Такава ли е била модата през трийсетте на миналия век :lol: Някой сега ако извади този модел ще направи бум с продажбите Тва да н си го търкал тоя дрънкалник на ръка бе дзверо Ако да, пусни едно на лични да ти икономисам физусилията че само като се замисля какво триене си му ударил Добре че не съм бил тъдява да те гледам ,много е уморително

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 21 Сеп 2013 15:09
от Seikosha
Всичко е Ханд мейд Ачо, при този дори не използвах техника,милиметър по милиметър,дори както си е със стъклото го работих :) Той този има интересна истоория. Седмица преди това бях спретнал пак един дрънкащ Полет от ония със сивите циферблати и стана дори по-добър от тоя.Щракнах го аз и го засилих в Продавалника и още на другият ден един го отнесе за 60 кинта. Няколко дена по късно,купих този от един бургазлия за 20 кинта с идея да го сейкоширам някога,обаче ми звъни един по телефона и вика: "Пуу най-накрая,от 4 дена ти звъня" - "Ми викам,звъниш ,ама аз съм глух" :lol: Абе продавате един часовник Полет -звънец в Продавалникът,търся такъв от години,а вашият е като нов" :mrgreen: "Обаче горе пише нещо като "Офериран" Кво значи това? пък аз: "Ми значи,че едно куцо пиле го отнесе веднага" - "Въх,ще се изям от мъка" - "Недей, му викам,тъкмо довършвам един такъв,ама от тези за износ-Кардинал и е малко по-скъп. "Ле-ле ле-ле,утре мога ли да дойда да го взема,от Варна съм?" "Амиии,то ...виж с'я утре сутринта?" "да бе нямам търпение" ,пък аз си мисля: "Да бе нямаш търпение,ама аз още не съм го почнал :lol: Ма му викам :" Ай да не ти скърша хатъра,звънни към обед,че дотогава спя" А оня - "ОК" в 13ч. Ми ОК ама на мен ми се разката фамилията, хубо,че имаше таратор,та ми се втвърди ръката :lol: Е ,дойде на другият ден,като го видя изхълца и подбели очи,плати си 75 кинта кат поп,че му турих и една каишка за 5лв. и си замина щастлив като току що познала любовта монахиня lol2 Пък ази кротко си полегнах с блажена усмивка на лице.

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 21 Сеп 2013 15:23
от DHM
Така се правят пари n_thumbsup :yahoo

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 21 Сеп 2013 17:30
от rosen_er
Браво icon_clap . Много труд,впечатляващ резултат и добър финансов финал .Какво повече?
А на "онази" снимка ,в тази непукистка поза няма начин да не броѝкаш някоя закъсняла (или подранила) източноевропейска туристка :wink:

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 21 Сеп 2013 18:32
от sheretudis
пусни го в амоняк и го подръж 2 4 часа ЩЕ СИ ПИЙКАШ бЕРЬОЗКАТА ОТПОЧИНАЛ

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 21 Сеп 2013 18:34
от rosen_er
Какво ще случи?Пада хрома ли?

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 21 Сеп 2013 18:56
от Seikosha
sheretudis написа:пусни го в амоняк и го подръж 2 4 часа ЩЕ СИ ПИЙКАШ бЕРЬОЗКАТА ОТПОЧИНАЛ
Е и амоняка ще заглади язвите и драскотините по касата ли? И после ще ми го полира :lol:
При мен свалянето на хрома си върви с възстановяването на касата,така,че с едно действие се постигат две цели :wink:
Този е стара работа,от миналата година,кога бях чирак още,сега ползвам и едни гуми и айдаааа...

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 23 Сеп 2013 19:11
от sheretudis
ти си знаеш Всеки си е башка луд Гледам да не се морам оти после много ма влече кехлибарената течност

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 23 Сеп 2013 19:40
от Seikosha
Днес е ден за готвене,после чак в петък. Реших ,че ми се яде нещо със сосче,да топкам залците,че зъбите вече хич ги няма,а и печеното втръсва,та взех това половин килце зелен фасулец и две глави лук
Изображение
Пол кило картофи,един морков и няколко скилидки чесън
Изображение
Половин кило гърдички без кост,като им махнах и част от тлъстината

Изображение

Понарязах нещата

Изображение

Изображение
и първо задуших лука и морковите,а след малко добавих и месото да се овъргаля докато побелее,не го пържа много
Изображение
след малко добавих и картофите,като също ги сотирах малко,стават по-вкусни и не се разпадат при варенето

Изображение
Накрая добавям зеленият боб,две чаши топла вода,со; ,черен пипер и чак тогава похлупвам тенджерата,намалям котлона наполовина и го оставям така да къкри 30-40мин.

Изображение
Обаче съм гладен и за да се залъжа,решавам докато чакам манджата, да си изпоркам дажбата от двойно препечената,а тя си върви с тараторец. Кълцам две краставици и няколко скилидки чесън

Изображение
Добавям нарязан на ситно копър и счукани орехови ядки,3-4 лъжици олио и сол,два бурканчета кисело мляко и накрая една форма с лед на кубчета,та да умре от студ. Отива в хладилника,а за бърза консумация си напълвам любимата си алуминиева шола :)

Изображение

Изображение
Докато хрупам таратор с гроздова отрова,манджата е полу-готова,сега се взема една консерва италиански накълцани домати,с много плътен сос като кетчуп,предпочитам ги за готвене на такива манджи,уплътнява соса,обелени ,нарязани,за мързеливци като мен точно :yahoo
Изображение


Изображение
Оттук нататък му трябва още около 1/2ч. клокане на слаб огън,
като е почти готово,размивам малко брашънце с водичка и го добавям в тенджерата,не използвам винаги тази практика,но в случая исках да има повечко сос и,ако не се посгъсти,стои воднисто яденето,когато оставям манджата да стане само на мазнина,не слагам брашно. Оставям го така 2мин. и накрая само го ръся с накълцан магданоз,а в случая нарязах и малко девиси,щоът много я тача тази подправка,викат му още лиощян. Тва е,проста работа,обаче сега ще пада голямото пюскане,да ми е сладко :lol:

Изображение

Изображение

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 23 Сеп 2013 19:50
от varban
Да ти е сладко!
Някой път, ако си гладен, пък те мързи да готвиш, заедно с орехите добави в таратора и твърдо сварено кълцано яйце :)

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 23 Сеп 2013 20:20
от rosen_er
Жена ми все се кара.че не готвя. :mrgreen: А на мен не ми идва вдъхновение n_sad Обаче по твоята рецепта ,ще се опитам да сготвя тази манджа,че ми се напълни устата със слюнка n_thumbsup

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Публикувано на: 23 Сеп 2013 20:46
от kapkan
Аааа събирам багажа да обиколя готвачите тук ха ха
Сейкошата,слагай масата :lol: :b