Продължавам да поддържам мнението си,че касата не е оригинална.Чисто естетически и като дизайн не се вързва.Говоря най вече за задната част.Мяза ми на немец или ингилиз.
Което няма значение обаче,Шератудито е всепризнат режисьор на филми от типа "Трансформънс" и аз се опитвам,ама има още много да се уча.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства"" 浪人 "
оригинална е Дори всепризнат теоретик като Сторителър си мълчи Произнесе се само че щом не е позлатен може да е ---ЖОПНЬЕ-- Буквално преведено значи,,-- гъзен ,,- краден -- преди процеса на позлатяване но не твърди че касата не е руска или не е от Родина Такива изскачат от време на времеТези които са се трудили по време на светлия социализъм знаят че за такива приватизации не се гледаше сериозно понеже всички си крадяха според ранга Фукаричката с каса за водка а шефа направо от метала за позлатяване Освен това и 3017 е разколебан и се отказа а и той рови по всички цъкащи форуми англо и руско езични
Аз си знам границата. Когато омегакуку каже нещо за механизъм, церасими - за каталог, или шеретуди за изработване на менте, обикновено те са прави, а не аз.
За касата - разбира се, че не съм сигурен дали е оригинална, няма как да съм. Но след като шеретуди твърди, че всичко пасва идеално (а е малка вероятността да се намери идеално пасваща каса от друг автоматик) и материалът или поне покритието на корпуса са необичайни, тогава защо не - при тези стари руски часовници се срещат всякакви приятни изненади и странности.