RODINA

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
DHM
Специалист
Reactions:

Re: RODINA

Мнение от DHM »

Мога да кажа само едно по темата :) Явно има и други Шеретудита, макар и ние да не знаем за тях :wink: :lol:
.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

DHM написа:Мога да кажа само едно по темата :) Явно има и други Шеретудита, макар и ние да не знаем за тях :wink: :lol:
Гледай го туй младото как обижда :( Аз съм роден талант бе ей :D момче
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Продължавам да поддържам мнението си,че касата не е оригинална.Чисто естетически и като дизайн не се вързва.Говоря най вече за задната част.Мяза ми на немец или ингилиз.
Което няма значение обаче,Шератудито е всепризнат режисьор на филми от типа "Трансформънс" и аз се опитвам,ама има още много да се уча.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

оригинална е Дори всепризнат теоретик като Сторителър си мълчи Произнесе се само че щом не е позлатен може да е ---ЖОПНЬЕ-- Буквално преведено значи,,-- гъзен ,,- краден -- преди процеса на позлатяване но не твърди че касата не е руска или не е от Родина Такива изскачат от време на времеТези които са се трудили по време на светлия социализъм знаят че за такива приватизации не се гледаше сериозно понеже всички си крадяха според ранга Фукаричката с каса за водка а шефа направо от метала за позлатяване Освен това и 3017 е разколебан и се отказа а и той рови по всички цъкащи форуми англо и руско езични
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Да де, цъках... и такава каса за Родина няма :mrgreen:
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

абе вчера си направих регистрация във ВАТШ РУ и ще взема да отправя вопъл тоест снимки--Братцы, помогите, здесь наших бьют --да ви натрия носовете
storyteller
Moderator
Reactions:

Мнение от storyteller »

Аз си знам границата. Когато омегакуку каже нещо за механизъм, церасими - за каталог, или шеретуди за изработване на менте, обикновено те са прави, а не аз.
За касата - разбира се, че не съм сигурен дали е оригинална, няма как да съм. Но след като шеретуди твърди, че всичко пасва идеално (а е малка вероятността да се намери идеално пасваща каса от друг автоматик) и материалът или поне покритието на корпуса са необичайни, тогава защо не - при тези стари руски часовници се срещат всякакви приятни изненади и странности.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Сторителър ,най добре звучи ---изработване на подобрен оригинал ---а не---изработване на менте че току виж оборота ми тотално се свлякъл
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Точно така. Шеретудито ги модифицира :)
Току виж го поканили в някоя фабрика като дизайнер :)
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

http://auction.bg/item.php?id=1352220" onclick="window.open(this.href);return false; направо същата каса като на Родина
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Ще се сетиш :)
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »