Илийка точно Такива секундари имам нови но на моя не става Исках да сложа точно такава Изглежда има сек колела с различна дебелина Иначе другите стрелки ако приемем че са ти оригинални значи съм ги уцелил случайно Само че моето е сбирщайн макар и недоказуем а твоя май всичко си е така произведено Тези Родини имат някои дребни разлики под един и същи калибър и например моста на анкъра при някои е различен
Ами не знам, така съм го купил. Сега като казваш за твоите стрелки, се сещам как преди години бях взел една Родина за части и се опитах да сложа нейните стрелки (копиевидни, с фосфор) на този и не станаха. Явно продукцията не е била съвсем стандартизирана.
Признай си, че си впечатлен от домата! Огромен е
Големия проблем на реколтите обаче е, че когато доматите стават гроздето още иска време, а докато стане на ракия да не говорим а старата реколта е безвъзвратно заминала.....
След голямата лятна суша , да се запишем за есенната сесия . Един доста запазен Спутник, особено в областта на земното кълбо, където по принцип много често боята се напуква и пада- вероятно е била с доста лошо качество.Доста време ми отне и търсенето на оригинална секундна стрелка.