Мдааа ...ладен модел,той си е от последните произведени от голямата губерния и точно както казва и Пламен,ако се носи издържа не повече от година ,подобно на една цяла плеяда други,като тези големите Ракети "рибя кост" покритието е направо като огледално,но за нула време почва да се лющи и да се топи като лански сняг. Дали не се е спазвала вече технологията(най-вероятно) за предварително помедняване ,никелиране и т.н. не знам,но всичко което имам от този период,дори и малко да е носено,отдолу и по ръбовете мяза на гъз.
Иначе прякори много биха и прилепнали с тоя растер по средата,аз бих си я кръстил "En route"
(По пътя) в памет на един голям майтапчия на име Джек Керуък,който успя да обърне доста представи за доста неща в доста далечна за нас страна,а Алън Гинзбург в буквалният смисъл са осра с неговата поезия

,ма то тогава беше и най-ярката епоха на непукицизма - "децата на любовта" началото на 70-те. Абе хипи...Абее...голямо Ихууу.. падаше

Поредната заблуда на малкият човек,ма барем се напушваха като свирки и ич не им пукаше,ден до два беше и после и Боб Дилън спря да пее..... Дааа..... "Марш в кошарата". "Пътят" и паства,ако ще за някои да е и БАМ

Интересно ,че имам спомен ,че и аз имах такава,може би за няколко дни,не помня,яко склерозата удри у канчето,ам или съм замерил в момент на вдъхновение някой гларус с нея,или все още е някъде из подземията на бърлогата
Успех Сашо с прекрасната кандидатка и да вземеш най-накрая да качваш снимките така ,че да може да се увеличават