Яд ме е само, че нямат ръчно навиване

Май трябва да му търся женски вариант на прякор на моя, щото е ревнива много

То и пушка е от женски род де

varban написа:> Лично аз съм супер впечатлен.
Яд ме е само, че нямат ръчно навиванеИначе щеше да е баш добър, а сега - не ти дава да носиш други часовници.
Май трябва да му търся женски вариант на прякор на моя, щото е ревнива много
То и пушка е от женски род де
Казват,че 8ч на ден върху ръка били достатъчни.Аз го нося около 14ч (от 06-20ч),но имам седене на бюро,пътуване с автобус,така че идея нямам колко се навива.varban написа:Хм, ами как да му оценя резерва на този 7009 - просто да го сваля от ръката след цял ден носене или читерски - с отвертката да го донавия на два-три оборота на барабана?
Да, ама ти трябва да го знаеш по-добре от мен, щото си го лъскал :-)Seikosha написа:
За такъв бръмбазък ли говориш ВръбчоТва е като едно малко гюленце от преди 28-29 лазарника
![]()
Сега са три седмици. Две секунди напредvarban написа:Айде да ги борим![]()
...
Сега ми е с около секунда напред. Вярно, че още няма две седмици откакто е сверен ...
// viewtopic.php?p=28104#p28104" onclick="window.open(this.href);return false;Никът ми е от АБВ-то, навремето като си правих мейл, карах моторетка Урал 650.
Аааа немой така,ще ти излезе имеvarban написа: Ааа! Трябва да сменям режима! Така не се издържа - почвам да се заглеждам не по мацките, а по часовниците им, пък пролет иде
И сега е толкова... пета седмица върви така.varban написа:сейковеца съвсем се побърка - явно си мисли, че е кварце и че трябва да цепи секундата![]()
Хептем престанах да го гледам, колко и как върви. Сутрин в 6:20 го слагам, като се прибера, го свалям, и го гледам един път на ден, като има време. Сега е към половин секунда напред![]()