iivetsa написа:Чета ,чета и все разни придобивки от битака ви изпаднали,и все за без пари??И аз ходя на битака,и аз се оглеждам доста,пък досега на нищо хубаво не съм попадал??Както се казваше в един виц,аз ли ниско го хвърлям това куче,или е друг проблема та не хващам птици

!Изпадали са ми часовници от най невероятни места,но от Софийският битак,никога нищо не съм намирал!А,кажете ми къде бъркам,че като чета тук оставам с впечатление,че там е пълно с евтини руски часовници,а реално не е баш така

Е,чак пълно не е ,но излизат разни работи.Разбира се ,че има хора които събират интересни часовници за познати клиенти,но аз разчитам на случайността и късмета.Затова и както по-горе писах-"жълти" почти не стигат до мен или ако намеря са над бюджета ми,а не препродавам .Лошото е ,че съм си наложил бюджет ,който е много нисък и се старая да не го надхвърлям и така понякога се въздържам да купя хубави неща.Трябва и як пазърлък, а аз много обичам да се пазаря

.85-90% от часовниците ми са от битака,другите са ми подарък от приятели и познати.Имам само една покупка от друго място,от Продавалник,първата ми такава в която се случи да попадна на Полет де лукса с 30 камъка,който пък ми излезе 3 лв+транспортните разходи (бяха общо 4 мъжки-Полета,Москва,стар Маяк,позлатена Ракета 2603 и 3 дамски часовника за общо 20лв. :shock: ).След като отидох до битака видях,всички други продажби са на цени 3,4 и повече пъти по-високи.Стана ми навик и ходя всяка събота,когато не съм зает.