Часовниците на Митака
Re: Часовниците на Митака
Стоманеният е прекрасен icon_clap .Благородна завист 

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Много добра пропорция на субдиала и подредбата на часовите индекси. Страхотен модел.
[quote="Seikosha"]Ето и един от мене,с подобна каса,от преди двайсетина дена е при мен,но не знам как е при вас,но моят е унисекс каса. Мисля ,че и Фена показа такива два. Със сигурност са били за износ,най-малкото "и за износ".

От този модел само веднъж съм срещал - Няма ги в БГ. Но сложи му една нова коронка. Той си заслужава.

От този модел само веднъж съм срещал - Няма ги в БГ. Но сложи му една нова коронка. Той си заслужава.
А..,има ги.Трябва си търсене.
Ето една подобна:
http://auction.bg/item.php?id=1847128" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз имам поне три броя.

Ето една подобна:
http://auction.bg/item.php?id=1847128" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз имам поне три броя.

Разбира се колега ,че ще сменя коронката,обикновено такива съвети аз също давам на колеги.Просто още докато дойде,го пратих на часовникарката ми за стъкло,защото беше пукнато,а при такава позлата без паяк, аз не барам,да не говорим,че нямам и този размер стъкло.От няколко дена е при мен,но не му е дошъл реда,има 20-30бр. на тезгяха и като ги мина,ще дойде и неговият ред,нямам за къде да го бързам. той е за кутията за лично взиране и оглупяванемitakaaa написа:Seikosha написа:Ето и един от мене,с подобна каса,от преди двайсетина дена е при мен,но не знам как е при вас,но моят е унисекс каса. Мисля ,че и Фена показа такива два. Със сигурност са били за износ,най-малкото "и за износ".

Панама, да вземеш да му смениш стрелките на твоя убавец,добре стоят,ама.....
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Oтдавна са сменени.
Цецо ме снабди с оригиналните.
Тази снимка ми попадна.
Цецо ме снабди с оригиналните.
Тази снимка ми попадна.
-
- Moderator
- Reactions:
Супер попадения - и стоманения, и Молнията от 2МЧЗ.
Черна завист.
Черна завист.
Поздравления! Много красота изсипахте!Човек остава без дъх! :-))
Дай да го видим и отвътре 

Имах някакви предчувствия че може да е с лагер, ама не е.
аз пък не съм виждал с лагер
И аз още не съм виждал, но знам за двама от форума които имат такъв