Ножарство
Re: Ножарство
Браво icon_clap
то господ е събирачiivetsa написа:Луд умора нема,само се поти

-
- Специалист
- Reactions:
Ще се спазарим
-
- Специалист
- Reactions:
сабята не е моя а на един на който му се фуках с твоите ножове от периода когато се занимаваше с ножарство а не със сувенирно творчество Одръгнеш ли го ценово, добре, няма да сториш зло Платежоспособен е Хубава ракетка от мене може да се изкопчи но острието трябва да свисти близко до гърлото ми
Харакири ли ще си правиш бе Оооо..люспестий,или патладжани ще кълцаш за зимнина. 

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Ще да е пръвото оти за зимнината вече е закъснел (сега е зима)Seikosha написа:Харакири ли ще си правиш бе Оооо..люспестий,или патладжани ще кълцаш за зимнина.

-
- Специалист
- Reactions:
Сепуко ще си правя
Абе бъзиктари ,четете бе Ясно си пиша Показвах на един ножовете си които 99 проца са от Капкан и тоя пожела Капкън да му направи свястна дръжка бе -самурайска Предпочитам Капкан да го одере а аз да възстановя платежния баланс на притежателя на сабята като му прикоткам няколко саатя на цени символ
Естествено не съм луд да дам пряка връзка щот тъй нищо няма да намажа
Капкан си прибира парите за дръжката аз си обладавам саатите му и все
Гложди ме червей на съмнението дали с тия ножки за педикюр и маникюрКоки не е забравил как се прави дръжка с нормална големина 

Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. 

Де да бях го наточил преди това 

малкия?
Малкия стои в кутията с часовниците, които съм нагласил за сейфа
За големия дето съм го снимал ти казвам, че съм го загладил леко, но той си реже перфектно и без това 

.
да си дадеш ножето на собственика,много си прибран ...