Интересни часовници от аукциони.

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
Публикувай отговор
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Re: Интересни часовници от аукциони.

Мнение от Pavlin »

Добре де, след като темата е един вид ценообразуваща за продавачите, кажете ми това нещо как решиха че струва толкова:
http://auction.bg/item.php?id=1352147" onclick="window.open(this.href);return false;
Защото както си говорим кое е рядко и интересно, също така може да им кажем и за кое са "луди" че искат толкова пари.
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Такива примери да искаш :D
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

miroman написа:Аз гледам да не наддавам срещу познати от форума никове :), аз и без това не ги взимам за колекция. Всъщност за тези, които взимам за колекция (китайските) никой не наддава :), добре че съм аз.
DHM, честит ти още един Делукс, ама нали видя, че е без автомата, и коронката не е оригинална?
Благодаря ти Миро :thumbup:
Надявам се да не си ми много сърдит :) Знам видях го, но имам машина без каса и за това го играх....предполагам и твоите съобрацения са били същите :wink:
Поздрави!!!
.
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Стори, на тази цена не съжалявам :thumbup: Имах една идея за този часовник продиктувана от едно твое мнение, но здраве да е :D
Подкрепям идеята за дисциплината :thumbup: Също така смятам тази тема за изчерпана!!! Вредите от нея са повече от ползите, а инфо относно един или друг часовник можем да получаваме и на ЛС :wink: без да отваряме очите на търгашите.
.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

3017 написа:Добре де, след като темата е един вид ценообразуваща за продавачите, кажете ми това нещо как решиха че струва толкова:
http://auction.bg/item.php?id=1352147" onclick="window.open(this.href);return false;
Защото както си говорим кое е рядко и интересно, също така може да им кажем и за кое са "луди" че искат толкова пари.
Аз от Цвета съм купувал много части,дори утре чакам десетина неща,но напоследък нещо гледам се е пообъркал човека,а ,че не разбира от часовници,е почти сигурно,критерият му е меко казано особен,някой явно го е объркал с лош съвет,че се минава и взе да пуска трилевови неща всичките по 100лв. :D Е,аз си шетам из нещата му,и си правя сметка кое -какво.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

http://auction.bg/item.php?id=1360148" onclick="window.open(this.href);return false;
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

това ми бие на Слава
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

корпус -Слава
диск дата, диск ден - Слава
стрелки - Слава
вероятно механизъм от Слава.
Само цифера май не си пасва там.
Изображение
storyteller
Moderator
Reactions:

Мнение от storyteller »

Сигурно е било подарък за някой Радослав или Радослава.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Радо с такъв отвор за ден и дата....малко ме съмнява.
storyteller
Moderator
Reactions:

Мнение от storyteller »

Рисуван е циферблатът - котвичката не е релефна, нарисувана е, а на всички Радо от 60-те нататък закачката е, че котвичката се мандахерца. С рисувани котвички са само онези, чийто циферблати са от някакъв минерал - лапис лазур, малахит, оникс, много скъпи модели - ама това зелено не ми прилича на малахит.
Но е добре направен, изпипана работа, лично на мен ми харесва.
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Шегувате се нали?Вижда се как дори щампата не са нацелили върху маркерите.Разминаването е огромно :shock: Наѝ-обикновена Слава с "препечатка" на цифера е.
storyteller
Moderator
Reactions:

Мнение от storyteller »

В сравнение с обичайните рисувани палми, УВО надписи и дебелогъзи русалки - това е направо класа. На мен си ми харесва.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

storyteller написа:В сравнение с обичайните рисувани палми, УВО надписи и дебелогъзи русалки - това е направо класа. На мен си ми харесва.
това е печат,а палмите и ретро еротиката са ръчно рисувани,класика
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

3017 написа: В тази връзка ще споделя аз как купувам... Най добрите ми сделки са били след директно договаряне с продавача в момента в който видя обявата. Имайте предвид, че обявените цени за начало на аукционите са тези които продавача ги устройва при директна продажба, дори някои леко ги завишават...
Ето още едно доказателство:
http://auction.bg/item.php?id=1356986" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”