Нови придобивки част 2

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
Публикувай отговор
stepona555
Специалист
Reactions:

Re: Нови придобивки част 2

Мнение от stepona555 »

Според мен ще си остане на каишка , касата е с 3 мм по широка от лъговете , тя формата му е такава че да подчертава голяма жълта каса . Докато го снимах падна каишката и установих че са ми го пратили с един по малък патент , продавача го чаках два дни да ми го прати че в пощата му искали пари за плик с мехурчета ,а той имал някъде в тях и така дойде , в едно писмо без никаква защита .
Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Re: Нови придобивки част 2

Мнение от atanweb »

Хубави снимки си направил и всъщност разбрах какво искаш да кажеш за идеята на касата.
Ама пак някак трябва да се балансира може би с по-дебелa или релефна кожа тип, жаба, гущер или нещо такова.
Поразходи се вечер по крайбрежната да видиш звездите какви каишки слагат на часовниците.
Четох, че Ева Лонгория е станала съседка на Джокович живеещи в луксозни имения на плажа при теб. т.е. Марбея.
Амбър Хърт, тихо плаче там някъде и тя след раздялава, а отатък храсталака Хулио Иглесиас напява за да я успокои.
Изображение
Изображение
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Часовник от битака.

Мнение от atanweb »

Днес за първи път от 4-5години посетих голям местен битак (Бонн-Борнхайм)
По зле е откъм находки от преди
Но в един кашон с кварцови трагедий излезе това.
1,50 евро за бройка.

Изображение

Механичния бакелитов работи но му липсва ремонтуара и коронката.
Елехрона липсва капак. Надали работи.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”