Страница 40 от 44
Re: Ножарство
Публикувано на: 02 Дек 2014 11:58
от kapkan
Оправдания,на терасата,в мазата ... желание да има само ;)
Re: Ножарство
Публикувано на: 02 Дек 2014 12:04
от fazana1
тераса метар на метар и плвина пълна с пране.
До мазата немога да стигна защото ми е счупен глезена
Re: Ножарство
Публикувано на: 03 Дек 2014 16:11
от kapkan
Re: Ножарство
Публикувано на: 03 Дек 2014 19:30
от ivanovod
Добре изглежда. А, може ли две думи за черното острие? Оксидация?
Re: Ножарство
Публикувано на: 03 Дек 2014 19:34
от Lyubo_sr
ivanovod написа:Добре изглежда. А, може ли две думи за черното острие? Оксидация?
По скоро нагорещяване и цоп- в маслото...
Какво е дръвцето на дръжката? Размери на изделието?
Re: Ножарство
Публикувано на: 03 Дек 2014 19:36
от iivetsa
Re: Ножарство
Публикувано на: 03 Дек 2014 20:00
от Pavlin
Страхотни! Много ме радва съвмесната ви работа!
Остриетата, дръжките, каниите, снимките- всичко!

Re: Ножарство
Публикувано на: 03 Дек 2014 20:04
от iivetsa
Стараем се ужким

Re: Ножарство
Публикувано на: 03 Дек 2014 20:06
от kapkan
ivanovod написа:Добре изглежда. А, може ли две думи за черното острие? Оксидация?
Черното е от кованото,не го махам,така си ми харесва
Lyubo_sr написа:
По скоро нагорещяване и цоп- в маслото...
Какво е дръвцето на дръжката? Размери на изделието?
Дървото е американски клен,стабилизиран ;) 24см обща дължина,острие 13см,ширина 36мм,дебелина от 5мм до нула на върха,стомана Х12ВМФ
Re: Ножарство
Публикувано на: 04 Дек 2014 06:34
от ivanovod
Браво. Много майсторска изработка. Хубав ден.
Re: Ножарство
Публикувано на: 05 Дек 2014 16:47
от Vesire
Опа, това е моето парче
Благодаря на майсторите

Re: Ножарство
Публикувано на: 24 Апр 2015 13:17
от the collector
Имам три кухненски ножа, които скоро ще са за заточване. Кажете като дойде време, къде мога да ги занеса да ми ги заточат в София? Държа да е заточване на ръка, а не на машина.
Re: Ножарство
Публикувано на: 24 Апр 2015 16:02
от kapkan
Ивеца може да ти отговори
Re: Ножарство
Публикувано на: 24 Апр 2015 17:26
от ivanovod
Здравей, ако са с гладко острие купи се точило и масат,най-добре от магазин за ресторанско оборудване и си ги подържай сам. Ако са с назъбено острие дай снимки. Успех.
Re: Ножарство
Публикувано на: 24 Апр 2015 18:12
от the collector
ivanovod написа:Здравей, ако са с гладко острие купи се точило и масат,най-добре от магазин за ресторанско оборудване и си ги подържай сам. Ако са с назъбено острие дай снимки. Успех.
Не са с назъбено острие, но не искам си унищожавам ножовете с аматьорски заточвания.
Сега ще ги снимам и ще кача снимки.