http://masters-tb.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ет ти линк. Направи си реге, ил и туй не можеш Сигур си забравяш паролите деменция му викат в търсачката търсиш дет пише Руски филми,програми/PC ISO е друго нещо,то не е за тебе.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства"" 浪人 "
готово,регистрирах се Ся начи по въпроса с деменцията До преди 5-10 макс години изпадах в деменция като се кача връз някоя дама, забравях да слезнаСега се качвам и слизам нормално но,,,, житейския ми опит показва че идва време когато отново ще изпадна в деменция -тоест като се възкача върху някоя да забравя за какво съм се качил Казват че при всеки е различно но аз мисля че този вид деменция при мен ще настъпи скоро Има няма след около 50 години само
АаахахахахаХАХА, разбит съм предавам се стига толко, че се просълзих от смях и бирения корем ме заболя от смях. Шоуто на БийчБой и БачоАнгел. Много ме радвате.
Но първо има преходен период който ще протича тъй Докторе нещо с оная работа не е наред ,втория път като го правя мноого се потя Доктора-а на колко си години дядо Ам на 75 чадо Докторът наум ---брейййй аз вече два пъти едно след друго не мога а тоя дърт пергишин може И пита А втория път след колко го правиш горе долу Ами първия по коледа а втория къде Петров ден чадо
Ама има и други заболявания. Дет една нимфоманка обявила награда от 1000 кинта,ако някой я задоволи.И тръгнали едни опашки от мусколести пичаги,мутри с яки вратове,всякви Аполоновци.Влизат,излизат,чува се: "следващият" По едно време на опашката с енаредил едно дедо,едвам крета и седи прав.Младоците взели да го бъзикат:"Абе дядка,опашката не е за маслини и кисело мляко" А дъртофелника:"Абе знам аз,ама пенсията малка...та да пробвам" Дошъл и неговият ред и като влязъл и мръкнало.По едно време се чуло:"Край!!! Наградата е дадена". Излиза Ачо от стаята, скромно прибира едно пликче в джоба,а като го засипали с въпроси:"Как тъй бе" ,"Кво и направи" "Мчи теб те нямаше 5 часа" примигвайки отговорил: "Ам човек не знае кво ще му се парализира на стари години"
То има и обратни случаи де,с млади коскоджамити мъже,като оня случай в Медицинска академия дет доцента развил темата по сексология и в частност по колко пъти е нормално да се прави секс и задал въпрос на студентите завършвайки с думите: "А вие колеги при вас как е? Колко от вас правят секс 2-3 седмично? Половината аула вдигнала ръце. > "А колко пъти има някой да прави секс по един път седмично,а месечно?" Още една дузина колебливо вдигнати ръце. А доцентът озадачено:"Да не би да има някой който го прави един път в годината ?" И от най-последните банки подскача един очилатко и размахвайки ръце изцвилва: ДНЕС ДНЕС ДНЕС
Сейкоша-сан, таман щях да изключа публично стил "белослатински жичкаджия", ама прочетох по диагонал съобщенията ти.
Сега включвам стил "Дакр Авенджър" и отивам в руско да строявам новобранците ;)
Днес в 18ч. засякох 3133,за три денонощия,показа -14сек. Кажете ми скъпи мои,тва добре ли е?че вече един месец го уточнявам и взех да се изприщвам да бутам регулатора на баланса ту напред,ту назад. Иначе той е изключително плавен,движи се без всякакво усилие,но явно механизмът е доста чувствителен и стигнах до толкова малки побутвания,че в един момент си мисля,че само си мисля,че съм го побутнал. Нямам навика да уточнявам часовниците си(освен един джобен Атлантик,дет седя пък 2 1/2м. на стенда) ,но 3133 ми беше любопитен,а и ще се курдисва от ръката ми,та се запънах. Нямам понятие,какви биха били заводските му параметри за точност,но каквото и да е,май спирам,кът искам точно време,ще кьоря Касиото или ще слушам радио Хоризонт в 15ч.
А иначе вчера ми беше много весело и за да уравновеся нещата,си пуснах "Белият Бим - черното ухо" и всичко си дойде на мястото. Много го обичам,номиниран за Оскар 1972г. ,а и Щирлиц играе чудесно,а кучничето прилича досущ на едно мое от преди години,когато нямаше още видео по телефоните и апаратите.Казваше се Бела и сега си го пускам филма и си я гледам как тича по дире ми.
Изгледах и един нов филм(препоръчвам го) - "Легенда N17" Много добре направен,пипнат филм от студиото на Никита Михалков за легендата на съветският хокей Валерий Харламов и треньорът-гений на "сборная" Тарасов от 70г. В частност се проследява и историческият мач на тогавашните световни шампиони СССР с профитата от НХЛ в Канада. Гледах го този мач през 1972г. БНТ го излъчиха някъде посред нощите и емоциите бяха толкова силни,колкото и блъскането по стените от съседите,а след като братушките ги обърнаха с 7:3,имам някви спомени,но са дезорентирани от погълнатите > квас,молоко и кофе. Легендарен мач,пред чужда,враждебно настроена публика(поне в началото) Висше изявление на духа и мъжеството(къде ги те сега?) без големи пари, в името само на едната чест и достойнство,на един народ и на една страна.
Сега пък нещо се оклюмах,ще си пусна май "Дбжентълмени с късмет" с незабравимият Леонов.Там къде камилата като плюва.ми е голям кеф. Ай, до скоро.
Отец солдата(1964) - гледах го миналата седмица за пръв път един приятел фен на съветското кино ми го препоръча и се изкефих много. Има го в замунда-та
Това е върха Сашо.Тва е филм със Серго Закарядзе,велик самоук грузински актьор.Години по-късно(работех в телевизията) снимахме нещо на порта във Варна и там,имаше един огромен,може би над 50 хил.т.съветски кораб и отпред на носа му видях името му: "Серго Закарядзе". Вот такие брат дела. Няма да забравя епизода от филма,когато старият солдат,обяснява на един млад танкист,какво е лозата,гроздето,земята и ,че не може да го гази,па било и немско. А финалните кадри в Райхстага са велики,когато извиква виждайки синът си как загива :" Годерзи...фитьо" > "Георги...сине... " Мдяяя,пускам си Джентълмените или "Операция ЬI"
Сейкоооошааа поникна ли ти перушина че скоро не съм те скубал Направи си график Бийч Бой 2-3 часа кино 2-3 часа саати Едене и пиене 3 пъти в деня и остави промеждутък за акъл на мени че борбъть е голяма Тоя моя побаралник в най скоро време ще го шамаросвам ама да видим Аз му викам ----ща бия не пипай нищо бе, чуваш ли--Той си се хили и хич не му дреме,урок му требе на унука Ще трябва да опердаша първо баба му на принципа казвам ти бабо сещай се внуко ама таз пуста моногамия дет ма е налегнала Умните смениха по 4-5 жени а аз се с вехтата си карам