Много похвално Букоев,че си тръгнал по стъпките на батя си Михали

Наистина няма по-голямо удоволствие,да се превърнеш в майка героиня и да раждаш ,да раждаш.....

Верно е и какво ще родиш. И аз ги мешам,ама уж гледам да е в синхрон работата,не като моят приятел Шеретудис,дето ражда мутанти и слага по три уплътнения,та да нагласи дамският механизъм

ама той е по краварските саати,там квот направиш,все може да излезе оригинал. Тука и двамата колеги са прави,ако не беше показал Сашо каталога,дори си мислех(понеже и аз имам един такъв цифер и се чудя де да го завръ),че е за едни Кировски,а по-късно и Полет в преходният период,които са с по малки каси,но отзаде са пак с такива капаци като на краба. Този който си видял в колекцията ми се вижда без луфт и е наистина на нула,но ми се струва ,че циферблата трябва мааааалко да влезе под вътрешният ринг на касата,доста навътре стоят маркерите и надписа. Поне аз така мисля. Ам защо бе чоджум се стараеш чак толкова и се косиш,още по-голямо удоволствие ще изпиташ да ми ги донесеш като подарък с/у заплащане

още повече ,че не са в колекционерски вид,поне не съвсем. Цезарювото -цезарю,кесаревото - кесарю