хоби след хоби-докато ни изгонят от къщи
-
- Специалист
- Reactions:
Re: хоби след хоби-докато ни изгонят от къщи
върха трябва да е тънък и извит леко нагоре защото най големия к-р е да махнеш люспите а те се премахват като с ножа направиш три джезгии надлъжно на Шарко
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Аз гледам всеки ден Нешънъл Джеографик HD 3D life

би-ти-ви-то хич не ми трябва.
би-ти-ви-то хич не ми трябва.
Много е хубав,ма са му малко обитателите,а и бурени няма ще скучаят 

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Скоро смених аквариума. Стари беше 300лтр. и беше с много растителност но стана беля с него.
Новият е 350лтр. но е ориентиран към обитатели от езерото Малави в Африка. Моите рибки са все още малки но достигат размер около 15-22см. след около година-две.
Растителноста е малко, защото естествената среда на рибките е такава. Дори не би трябвало да слагам никакви растения, само каманаци.
Новият е 350лтр. но е ориентиран към обитатели от езерото Малави в Африка. Моите рибки са все още малки но достигат размер около 15-22см. след около година-две.
Растителноста е малко, защото естествената среда на рибките е такава. Дори не би трябвало да слагам никакви растения, само каманаци.
Готини цихлиди,точно така трябва да изглежда аквариума им!Може би още малко укрития няма да са излишни,а и рибите ми се струва че са доста
Вярно че още са малки,ама те бързо растат
!Като пораснат и се оцветят,ще стане по интересен аквариума ,но може и да им е тесен
!Аз едно време се занимавах доста сериозно с акваристика,и имах страхотни цихлиди,но за момента нямам къде да гледам рибоци и съм го зарязал това хоби
!

http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
Браво колега, наистина голяма красота!
Аз многоо години гледах само Дискуси в 350л аквариум, но се преместих и ги подарих на приятел. С часове след работа съм стоял пред аквата и съм релаксирал пълноценно
Аз многоо години гледах само Дискуси в 350л аквариум, но се преместих и ги подарих на приятел. С часове след работа съм стоял пред аквата и съм релаксирал пълноценно

-
- Специалист
- Reactions:
пракуда е
Дали става стотина кила Капканчо

Не знам,ще ги търся по гьоловете да видим
питах теб,че ги разбираш рибарските неща.Взема ли бира да ти се довлечем? :P

-
- Специалист
- Reactions:
Добра слука си имал.Коѝ водоем е това?Ама и ножлето ти тича много(еѝ как се слагам на Капкан,ега се сети и на мен да направи) 

-
- Специалист
- Reactions:
Сигурен съм и че шаранетата е хванал внука 

Еее ти си открил сезона,браво,сега чакам сом да покажеш.Аз ножа не видях де,ма и очилата не си нося от доста време та ....
-
- Специалист
- Reactions:
на снимката с рибата държа ножа ти в ръка и на колегата ножа се вижда Водоема е Черногорово на 5 километра от Димитровград На съседното място до нас изкараха сом 30 кг вечерта и освен ние и той комай друга риба не се хвана за денонощиетоkapkan написа:Еее ти си открил сезона,браво,сега чакам сом да покажеш.Аз ножа не видях де,ма и очилата не си нося от доста време та ....