Новобранска колекция
Re: Новобранска колекция
Резултатите още не са отлични,тези дни ще купя от аукциона циферблати за експерименти,но съм на прав път ;)
Супер, това само ме радва, че ще съм ти клиент 

Супер е малкото Восточе. Капака на винт ли е или като на Кама-та?
На винт е, какво е оригиналното капаче?
На винт трябва да е. Аз търся корпус с капак като на Кама и за това питам, да разбера дали се среща под друго име.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
По-хубав Спортен надали има, моделът е 1:1 с модел на Победа. разликата е само в логото.
Разкошен е, състоянието му е блестящо.
Разкошен е, състоянието му е блестящо.
Абе жени в тос Пазържик нема ли бре Тодоре??????????
А спри се с тес сати вечи!!! Убра фсичку..........кът пръхусмукачкъ си................
Да зими дъ тъ пудбиръ некуъ мумъ и да съ сфършфъ дъ гу евъ!!! Чи то ни трай вечи :diablo:
А спри се с тес сати вечи!!! Убра фсичку..........кът пръхусмукачкъ си................
Да зими дъ тъ пудбиръ некуъ мумъ и да съ сфършфъ дъ гу евъ!!! Чи то ни трай вечи :diablo:
.
Я да се не обаждаш,ти като си се оженил дай другите
нали знаеш приказката,кой се пре.. се пре.. ;) Митак ти стана много комерс ... па остави си нещо да не срамуваш 
А иначе добре,че е Фена да плакна окото.На всичките такива Булетроник само стъклото и надписа са Бг.Докарвани са като цели работещи часовници,сменят джама и готово.

А иначе добре,че е Фена да плакна окото.На всичките такива Булетроник само стъклото и надписа са Бг.Докарвани са като цели работещи часовници,сменят джама и готово.
Че ти нали електронни не събирашDHM написа:Абе жени в тос Пазържик нема ли бре Тодоре??????????

Виж ти кви показваш, а аз срам не срам да раздвижа темата

Егати и кражбите още тогава, сменят стъклото и става Бг ха ха ха