От
viewtopic.php?f=104&t=1724&start=100#p47655" onclick="window.open(this.href);return false;
the collector написа:Върбане, Върбанеее...
Защо не ме поправи в моята тема, а я развяваш в други? Пред кого се доказваш? Пред човек, на който часовниците са хоби от преди по-малко от година или пред останалите пет човека, които са останали във форума?! Преди време направи подобна маймунщина като разнася постове на Росен даже и при руснаците.
Напиши в моята тема, че съм се объркал и нещата не са така, ще приема, ще се поуча...
но това тук не е мъжко!
Не писах в твойта тема, защото ми се стори неуместно. Щяхме да се отплеснем и накрая да засегнем пак секундомерите.
Нататък:
the collector>
Защо не ме поправи в моята тема, а я развяваш в други? Пред кого се доказваш? Пред човек, на който часовниците са хоби от преди по-малко от година или пред останалите пет човека, които са останали във форума?!
Не се доказвам пред никой, нито пък съм искал да те засегна. Ако съм го направил, моля за извинение.
the collector>
Преди време направи подобна маймунщина като разнася постове на Росен даже и при руснаците.
Тук има две страни. Едната се вижда в темата.
А за другата сам съм си виновен! От толкова време съм в мрежата, и се издъних - допуснах коментарии на лични за нещо, което се обсъжда публично.
Тъкмо още един повод да заявя: на лични нищо не коментирам, освен търговски работи. Щото не е редно. Мрежата е публично пространство, форумите са квинтесенцията на това пространство, и трябва да могат да се четат от всички.
the collector>
Напиши в моята тема, че съм се объркал и нещата не са така, ще приема, ще се поуча...
Преди време пробвах:
viewtopic.php?f=56&t=4484&start=420" onclick="window.open(this.href);return false;
Получих такава реакция:
viewtopic.php?f=56&t=4484&start=420" onclick="window.open(this.href);return false;
и реших, че не желаеш "да ти цапам темата" (cit).
Последната част от репликата пък въобще няма да я коментирам във форум, на лични, по телефон или с други дистанционни средства. Такова нещо се казва очи в очи. Та да мога да отговоря по подходящ начин.
ПС: Тю! Прозвуча двусмислено :( :( :( :(
Имам предвид това, което не може да се предаде с писане. Щото думата ми беше пак за мир, дружба, бира
В смисъл, щях да направя всичко възможно да изгладя острите ъгли.
С открит текст: нямам нищо против теб, не се заяждам с теб, нито ти търся кусури.
Обратното, понеже го пишеш и на английски, гледам да те предпазя от неточности, доколкото мога и разбирам от материята.
ППС: Айде стига толкова лирични отклонения. По-добре да седна и да направя една-две технически теми с общочовешка ценност