Точно този или по-точно тази снимка разглеждах преди малко и сиказах КРАСОТА, и тези лъгове, и тази каса м-м-м-м-м чудно, само ме узадачи размера на касата какъв ли е. А и вариант с римски издължени цифри ще е също супер...

Точно този или по-точно тази снимка разглеждах преди малко и сиказах КРАСОТА, и тези лъгове, и тази каса м-м-м-м-м чудно, само ме узадачи размера на касата какъв ли е. А и вариант с римски издължени цифри ще е също супер...
С това съм съгласен, ама гийоширана Молния не съм виждал. Виждал съм на женевски вълни, май съм виждал и перлаж... за последното не съм сигурен.atanweb написа: По скоро бих се радвал на гилоширан механизъм (това е механизъм с вълнички на мостовете с цел да бъде по красив) и даже да е с щампа от по стара година.
Кеф,кеф, кеффф..
Сбъркал си смайлика. Трябва да е
Механизмът на този часовник е с диаметър 16мм. Най-доброто качество на този механизъм е не да работи добре, а че изобщо някак все пак може да работи. От тях наистина има и мъжки, но касата им представлява едно големо железо с малка дупчица по средата клоклто да влезе в нея механизъмчето.
Има такава тема:RINO написа:Жалко, а кои са така да се каже, най-качествени и успишни руски часовници от онова време, пък и сега...