Ако съм те разбрал да е сравня с касата по-горе дето съм е снимал с оная жълтата ли?
2609 "Россия":ТЕН написа:Направи ми впечатление Ракета-та Атом, че е 16 камъка, защото имам една 21 к. с позлатена каса и сега си правя асоциация къде е разликата.
Колега, благодаря за поздравлениятаТЕН написа:Поздравления за късмета и попаденията, мечта за мнозина от нас, ама недей така със търмъка, че и без това нямаш стигане. И да си смениш заглавието на колекцията защото отдавна не е новобранска. Направи ми впечатление Ракета-та Атом, че е 16 камъка, защото имам една 21 к. с позлатена каса и сега си правя асоциация къде е разликата.
Пламка, хубавец е - знам, че тези на кирилица са по-рядко срещаните. Аз нямам на кирилица с изключение на един, но той е жълт 23 кам.
Митак, добре че си ги имал тези притеснения, че сега щях да точа лиги в твоята тема по него и без това какви показваш...DHM написа:Браво, Тоше!
Ракетата "Атом" е разкошна icon_clap А стоманения автомат на твоите снимки изглежда по-добре, отколкото на тези на продавачаИмах притеснения за горната част на цифера, но виждам, че е добре!!!
Fenna написа:Пламка, хубавец е - знам, че тези на кирилица са по-рядко срещаните. Аз нямам на кирилица с изключение на един, но той е жълт 23 кам.
p.s. Имаме ли тема тук кои са по-редките часовници и т.н. за такива като мене да знам за какво да се оглеждам