Заприказвахме се с dreadx за батерии, че се сетих за една случка:
На времето се е налагало да зареждам батерии за ей такова животно:
http://forums.balancer.ru/community/201 ... l#p2660628" onclick="window.open(this.href);return false;
да го захранвам със супербатерия, набрана от китайски AG-та. Май бях наврял двайсет батерии в щатния отсек
Щото неговите отидоха бързо на кино, особено като работеше с принтер
За първия имаше и акумулаторен пакет, ама замина :(
Него ми го откраднаха, остана само принтера.
След това на битака видях такъв калкулатор, ама залят с кола

Някои копчета му лепнеха. Но като почакаш малко, излизаха, лято беше
Продавачът му поиска некви луди пари... към поюовин заплата, аз контрирах със сума за боза и баничка
Той ми разправя, че е супер - американски, Хюлет Пакард, пък аз му показах, че е сделан в Сингапур, демек реплика, както викат на стрелките

И му разправям, че половината такива не щат да смятат верно.
Ма той каза, че предлагания не е от тия
Е, сам влезе в капана.
Казах му, че ако събере (или умножи, или нещо друго - не помня) направи с този калкулатор, го вземам на там някаква прилична цена. Иначе - ниско-ниско, по-ниско от тревата
Разбира се, че не можа. Интересно, че не се замисли, къде му е равното
Взех го, щото сеирджийте почнаха да го подкачат, че от сутринта нищо не е продал инако не продаде тази трошка, няма да му върви
Взех две гумени бири, щото прегракнахме от викане, някой извади чаши, друг затича за мезе, и почнахме приказка. Продавачът всв се интересуваше, за какво ми е сингапурската реплика, и аз се чудех, какво да измисля, щото не исках да си развалям отношенията с него. И ми щракна - ми заради паметите! Оригиналния има много, тоя може да има по-малко, ама в паметите събира и изважда, че и телефони може да помни
А после намерих още един, с потелши батерии, разяли малко шлейфа. Оправих гпо с токопроводящо лепило и сега имам два, с два принтера. Принтерите не ги ползвам, ама калкулаторите - постоянно. Аз не мога бързо да смятам с нормален, още от студент свикнах с преограмируеми, и то с обратна полска логика. Или Электроника, или НР

И на компютрите, с които работя, имам емулатори.