Ето от нета два такива също с препечатани циферблати и без звездичката,явно са се правили някъде масово,едва ли в Украйна обаче,първият е продаден от канадец за 99$

Дано не си се тръшнал с много кинти.Сори

Seikosha написа:За съжаление на Фена и аз мисля,че часовникът е кюфте,макар и добре направено. Циферблата е на 100% препечатка, достатъчно е да се видят дебелите минутни маркери,опростения печат и цвят на цифрите,да не говорим за липсата на звездичката,такава може да се види само при някои модели от преди 50-та г. най-вече в тренчовете и в джобните. Липсата и на надпис mada in swiss,ili samo swiss също е показателна.Стрелките може да са красиви,но по скоро съотношението им е като при джобен часовник. За съжаление мисля и съм почти сигурен,че и касата не е стоманена,освен ,ако не е сменени капака (на чиято вътрешна страна ,ако е на Зенит ,непременно трябва да има надпис с логото. Тези надписи отзад се слагат на позлатени и хромирани каси. fond acier най общо казано значи стоманен фон,или стоманена задна страна,а inoxiable e неръждавейка.
Ето от нета два такива също с препечатани циферблати и без звездичката,явно са се правили някъде масово,едва ли в Украйна обаче,първият е продаден от канадец за 99$,а на вторият му искат 395$ което е по-хитро.
Дано не си се тръшнал с много кинти.Сори
Fenna написа:Здравейте колеги,
да започна че приемам мненията на всеки от вас и не се извинявайте за написаното и най-вече че може да се засегна
Затова започнах с извинение.Какво се случи в тези 15 минути между мненията ти ,та така се обърна?Още веднъж-без лоши мисли започнах коментара си.Fenna написа:Моля Ви до сега не съм коментирал цени и не мисля да го правя!
Не ме жалете, не плачете!!!
Пари се изкарват и се харчат за кеф, а не да правя кефа на другите,
как може да покажа часовник и да ме ожали някой за парите.
Аз да съм писал за някои ваши часовници че са боклук.
Наистина незнам каква е тая мания ваша да очерняте всичко...
Понякога гроздето е кисело, защото е скъпо!
Ако някой съм засегнал се извинявам, но някои си мислят, че техното вярно е вярно.... сори :(((
Категорично ги нося, но и почнах да ги пазя. Не като зеницата на окото си, малко по-малко.storyteller написа:Малко страничен въпрос - понеже виждам, че цените много запазените екземпляри, носите ли редовно по-старите си часовници? Доколко им треперите? За съжаление аз съм станал като квачка напоследък и най-хубавите ги държа затворени, а преди не беше така.
Колега, ти как ще реагираш ако ти кажат KЮФТЕ на някой ОЧЕБИЙНО хубав часовник за тебе, а то било и Zenith... спирам да пиша по тоя въпрос, защото хората сме всякакви и всеки с мнениеkapkan написа:Зенита е хубав,стрелките веднага ми хванаха погледа,много изчистен вид,честита придобивка.Почва да ме е страх да пиша тези дни,какво стана та пощръкля народа ....
Гордо ще се изпъча :-)Fenna написа:
Колега, ти как ще реагираш ако ти кажат KЮФТЕ на някой ОЧЕБИЙНО хубав часовник за тебе, а то било и...