Да ,сега видяхomegaqq написа:Не ми се спори по въпроса, но на моста на барабана ясно пише, коя е машината.rosen_er написа:... Не си прав,че е сбиртак...

Да ,сега видяхomegaqq написа:Не ми се спори по въпроса, но на моста на барабана ясно пише, коя е машината.rosen_er написа:... Не си прав,че е сбиртак...
За съжаление и аз не мога да кажа със сигурност кои детайли от 2612 стават на 2612.1 и обратно. Когато ми се е налагало да ремонтирам такива машини, съм избирал подходящия донор. Изследването "кой чарк ще стане от едната на другата" е гадна работа, а успеха в повечето случаи не е гарантиран.rosen_er написа: Заменяеми ли са частите на двете машини. Мислех,че не са.
Не е плексиглас, а целулоид. И не е тониран, а остарял. Жълтото е от продуктите на разпада на нитроцелулозата. Като нов е бил прозрачен с едва забележим жълт оттенък.rosen_er написа:Много куполест ,тониран в жълто плекс,който като се опитах да полирам малко, много силно започна да мирише на камфорДа са го използвали при тонирането?