Ето аз си карам с един старичък. Рядко го нося, но днес му се падна ред.

А пък бирата направо му сбърчи веждите. Много яка полска бира иот Познан. 6 % но дори първата ме разби... или може би това е заради края на работната седмица....
Дай Боже всекиму такива "старички"... Аз например нямам ! А тоя Рей е на година и половина. Е наскоро се сдобих с две мечтани придобивки, ама Вас не мож Ви стигна !!!atanweb написа:Нямаш стигане Коста, той показваш най-много нови часовници. Минал си направо в друга категория.
А пък бирата направо му сбърчи веждите. Много яка полска бира иот Познан. 6 % но дори първата ме разби... или може би това е заради края на работната седмица....
Ами като е толкова отдавна , а не го носиш защо не го пенсионираш и пратиш на топло да си кара старините. Аз пък съм на 30 гр еспанска ракия , като немската върла яка 30 градаatanweb написа:Нямаш стигане Коста, той показваш най-много нови часовници. Минал си направо в друга категория.
Как разбра, че кварца е произведен от Моторола?Seikosha написа: ....
с кварц на Motorola Голям ,тежък, безапелационен![]()
....