Вoсток / Wostok
-
- Reactions:
Re: Вoсток / Wostok
вече го оср...х.заех се и да пиша амфибия с тънка четчица ииии....повече няма да пиша. 

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Къде го писа това по цифера ли? Аййй?!danailhristov написа:вече го оср...х.заех се и да пиша амфибия с тънка четчица ииии....повече няма да пиша.
Каиша хубав и удобен важното е, че и евтин това са трите страни на триъгълника.
Ако нещо си объркал винаги има начин да се поправи просто трябва търпение, тук сме за да си помагаме. Остави временно часовника настрана ако в мемента ти е непосилно да го гледаш. И поразрови за друг.. така след време когато дойде моментът ще възтановиш каквото в момента си мислиш, че е непоправимо.

юбилейката е много готина аз лично бих дал най-високата сума за която съм купувал часовник за да го имам, но при мен тази сума е далеч от предложеното от производителя.
Хм,запалих ти червена лампичка още при резултата със зеления лак,дори леко грубо,но не си се усетил.Нищо,така се почва.danailhristov написа:вече го оср...х.заех се и да пиша амфибия с тънка четчица ииии....повече няма да пиша.
-
- Reactions:
усетих се ама дяволчето дърпа и казва хаиде хаиде свърши и тази глупост.нищо така се почва.
Абе казах ти аз не бързай, поупражнявай се малко на некой по-калпав дето е за части, ама не слушашdanailhristov написа:усетих се ама дяволчето дърпа и казва хаиде хаиде свърши и тази глупост.нищо така се почва.

Важен е меракът, пък цифер все някога може да излезе нов

-
- Reactions:
часовника си е супер само циферблата орезилих малко ама тои без това не ми харесва.падна му лака малко като взех да търкам буквичката "а" като видях че няма да стане надписа"амфибия".
Къде е произведена?DHM написа:...Особено ме радва, че е произведена в "Автоподзавод"

Значи много рядка! 

Чак рядка
Но автомат в такова състояние и с толкова запазен цифер ми попада за пръв път!

Но автомат в такова състояние и с толкова запазен цифер ми попада за пръв път!
.
И двете са за по 5лв.......късмет
Амфибията беше в такава каса : http://auction.bg/item.php?id=1453989" onclick="window.open(this.href);return false; , но на мен лично този вариант най не ми харесва и веднага отиде в любимата ми ъгловата

Амфибията беше в такава каса : http://auction.bg/item.php?id=1453989" onclick="window.open(this.href);return false; , но на мен лично този вариант най не ми харесва и веднага отиде в любимата ми ъгловата

.
- clockwiser
- Специалист
- Reactions:
Страхотни са Митак! Търся такъв Восток отдавна, ама все попадам на скъпи или лоши.
А Амфибията е бижу. И на мен осмоъгълникът ми е любим корпус.
Търся базел за "бъчвичка"- амфибия, като този на аукциона показан от теб 15-30-45.
Ако на някой му изпадне, може да прехвърли насам, да окомплектовам една стара подводница.
А Амфибията е бижу. И на мен осмоъгълникът ми е любим корпус.
Търся базел за "бъчвичка"- амфибия, като този на аукциона показан от теб 15-30-45.
Ако на някой му изпадне, може да прехвърли насам, да окомплектовам една стара подводница.