Дъра-бъра
Re: Дъра-бъра
Честито и от мен! Да сте живи и здрави! Без вас сме за никъде! 

Благодаря, момчета!!!
Капканчето току що ме изненада приятно с първото обаждане за деня

Капканчето току що ме изненада приятно с първото обаждане за деня

.
Хайде и тук от мен-Честит ти имен ден.
-
- Reactions:
Честит имен ден на всички адаши и от мен,а също и на всички строители.За мен е двоен празник
.Поздрави и приятно прекарване на празника!

Честит Имен Ден на всички Димитровци и хайде , както са казвали на времето- разпускат работниците и започва голямото пиене и ядене!! Ха наздраве!!!
Честит празник на всички с името Димитър!Да сте живи и здрави!!!
Честит празник на всички Митковци от форума и най-паче на "Луксозният" Митак 

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
И аз да честитя на другите адаши!!!ghost_wolf написа:Честит имен ден на всички адаши и от мен,а също и на всички строители.За мен е двоен празник.Поздрави и приятно прекарване на празника!
![]()
На теб колега

На модератора - омега, и на всички останали в нашия форум!!!
Наздраве, момчета!!!

.
Re: Мнения и препоръки към форума - обратна връзка.
Хвали се,хвали,след някой ден ще се блещиш кат извадя тежката артилерияDHM написа:Уточнението ме топли

Re: Мнения и препоръки към форума - обратна връзка.
Ами да си премерим "артилериите" тогава, бе килеш
Извинявам се!!!
Не съм си погледнал часовника.........12.11............ден на отворения било
Извинявам се още веднъж!!!

Извинявам се!!!

Извинявам се още веднъж!!!

.
Преместена на правилното място
Ей,спамер ще те видя кат заточиш лиги,хвалипръцко
ма тогава само ще показвам

Ей,спамер ще те видя кат заточиш лиги,хвалипръцко

Да сме живи и здрави да видим
И докато твоите мераци са предполагаеми и в неясното бъдеще, аз съм леееекинко по напред
Ама то е нормално

И докато твоите мераци са предполагаеми и в неясното бъдеще, аз съм леееекинко по напред

Ама то е нормално

.
http://www.vesti.bg/tehnologii/nauka-i- ... na-5998334" onclick="window.open(this.href);return false;
Малко дъра-бъра - мислите ли, че и с нас е така - като "открием" някой часовникспира да ни радва чак толко, колкото преди да го имаме, и почваме да мислим за следващия и следващия...
Поне при мен е така - по ме радва самото търсене и реставриране, и вече като всичко е наред го пухам в кутийката (където му се радвам съответно от време на време) и продължавам към следващия:)
Малко дъра-бъра - мислите ли, че и с нас е така - като "открием" някой часовникспира да ни радва чак толко, колкото преди да го имаме, и почваме да мислим за следващия и следващия...
Поне при мен е така - по ме радва самото търсене и реставриране, и вече като всичко е наред го пухам в кутийката (където му се радвам съответно от време на време) и продължавам към следващия:)