"Съботните" часовници на rosen_er
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Re: "Съботните" часовници на rosen_er
Айй.. страхотни са!
Аз си мислех, че гравитирам около Софийската "секция" ама 'ъцки, даже и покана няма. ;-)
Аз си мислех, че гравитирам около Софийската "секция" ама 'ъцки, даже и покана няма. ;-)
Много набързо стана,Сашо- от днес за утре,в работен ден.....Но какво ни пречи да направим и нещо с предварителна организация
И да,в "нашата" секция си 
П.П. То и това новото колекционерче(Колектор ли ,какъв ли е
),не успя да се включи....

П.П. То и това новото колекционерче(Колектор ли ,какъв ли е

Последно промяна от rosen_er на 30 Юли 2015 18:54, променено общо 1 път.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Ей щом успях да те стегна малко имам големи надежди. Ама с какво ли да дойда аз да се съревновавам с вас?
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Аплодисменти за красивия Восток!
Същото и за Сейкото. Има страхотен потенциал, ще заблести в завидна форма след полиране.
За Славата явно си придобил добро мнение след последната такава. Сегашната е доста по младежка
Поздрави!
Същото и за Сейкото. Има страхотен потенциал, ще заблести в завидна форма след полиране.
За Славата явно си придобил добро мнение след последната такава. Сегашната е доста по младежка

Поздрави!
Славата заради нашите закачки с теб я взех.
Но пък си е направо нова,сърце не ми даде да я подмина,още повече на цената на бутилка кока-кола в биташкия павилион
Въобще тази събота случих на приятни и много,ама наистина много бюджетни часовници

Но пък си е направо нова,сърце не ми даде да я подмина,още повече на цената на бутилка кока-кола в биташкия павилион

Въобще тази събота случих на приятни и много,ама наистина много бюджетни часовници

Бери плодове още няколко месеца, дал съм ти срок до кога може да ходиш на битака. 

То само с ходене не става.Трябва си и .........
Чакам те.Тъкмо да има на кого да продавам на битака

Чакам те.Тъкмо да има на кого да продавам на битака

- the collector
- Специалист
- Reactions:
Последните три ги видях на живо и са по-добри от това, което се вижда на снимките. 

"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин
Само това ли?! Днес всички хиени бяха във Варна, трябваше да жънеш... 

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Ахаа това ли било. Много слънчев. Е вярно, че са те одрусали здраво днес за него, ама си заслужава като за три други.
Поздравления!
Поздравления!
- the collector
- Специалист
- Reactions:
Много хубав!
Харесвам ги тези каси! 

"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин
Е,Павлине,не гоним количество
Не е само това,но другото часовниче ми носи по-скоро много силно носталгично настроение ,отколкото да е нещо интересно.
Преди "сто" години татко ми купи първият ми часовник "без стрелки".На "черно",за "една торба" пари
Можех да избирам между един Булетроник LED(дали не е било Електроника) и модерен с калкулатор.Изборът ми по онова време е напълно предсказуем.Избрах един такъв(може да е бил малко по-различен) но .......Levis Calculator.Още на втория-третия месец реших ,че ще видя какво има вътре........и го разглобих
След "сглобяването" часовникът съвсем естествено не работеше и никой така и не можа да го поправи по онова време
Днес като видях един подобен в много добро състояние и за левче реших да пробвам дали пък няма да "запали". Преди малко ми сложих батерия и ..........
Така се зарадвах....точно като по онова време.Сега трябва да си спомням как работеха функциите му.Ето го и самият часовник:

Има доста прах под стъклото и бях тръгнал да го разглобявам.Но реших ,че не искам да изпитам същото огорчение като преди години и засега ще си стои така.
Такива ти ми работи
за този красавец:

Не съм свикнал на толкова високи цени

Не е само това,но другото часовниче ми носи по-скоро много силно носталгично настроение ,отколкото да е нещо интересно.
Преди "сто" години татко ми купи първият ми часовник "без стрелки".На "черно",за "една торба" пари

Има доста прах под стъклото и бях тръгнал да го разглобявам.Но реших ,че не искам да изпитам същото огорчение като преди години и засега ще си стои така.
Такива ти ми работи

Да,много скъп.Колкото две кутии цигариatanweb написа:Ахаа това ли било. Много слънчев. Е вярно, че са те одрусали здраво днес за него, ама си заслужава като за три други.
Поздравления!

Не съм свикнал на толкова високи цени

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Я кажи Роска, понеже все ни омайваш тук с постиженията си в пазарлъците та колко процента от пазарлъците са неуспешни или всичко е чар и ти се отдава ;)