Нови придобивки
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Re: Нови придобивки
Тази "бъчонка" не само цифера е друг ами и механизма е друг. Оригинала е с малкия 2209. Но важното е, че всички циферблати са свежи, а корпусите могат да се полират.
Поздравления, за добрата сделка.
Поздравления, за добрата сделка.
Я прати инфо кои и на какви пари ще харчишsheretudis написа:мдаа ще оставя черния и този на който казвате бъчонка Мен бъчвата ми харесва повече от черния ама именно него модернизирах Е щом не личи да стои Другите ще ги джитна набързо че ивиена този месец са ми натокали два пъти и половина сатъра Направо ме трогнаха ,едно хуубаво ми става само вазелина дано стигне мамичката им да е- тире-ба Ама пък като мене мърши колкото сакаш а няма ни един подпален офис Затуй ще опрощават на гърците 100 милиарда а ние ще си държим палците като ни лашкат кой отдето завърне

.
-
- Специалист
- Reactions:
atanweb ме разконспирира тотално всъщнос в бъчвата няма нищо бъчвено Купих го с този цифер в друга стом каса с друга машина и затова исках да проверя много ли е оригинален
корпусите ги полирам машинно Играчка е -губя м-у 1 и 2 минути на корпус и вече я свърших тази работа Качих във витрината черния и бъчвата След една две години ще забравя че съм я конструирал по собствен тертип и ще се кълна в оригиналност То затуй ма изгониха от ателието навремето
ама нейсе Гледам тая витрина да не вземе да рухне че бая се събраха а ги държа и с каишки отремонтирани и готови за носене

пълнежа е санио
И Sanyo нямам :(
Не само той,нали аз живея в Правец
селските часовници са ми това
Миналата седмица пих кафе с началник цеха дето са ги събирали,интересен разговор беше

Миналата седмица пих кафе с началник цеха дето са ги събирали,интересен разговор беше
А не измъкна ли нещо все пак??? Освен инфоkapkan написа:Не само той,нали аз живея в Правецселските часовници са ми това
![]()

.
За съжаление е изхвърлил или подарил всичко.Той има цялата серия часовници направена на плакет с подписа на бай Тошо(лично,не печатан) 40/40см но не го намира къде е,е тва ако добарам 

Малийййййййййййййkapkan написа:За съжаление е изхвърлил или подарил всичко.Той има цялата серия часовници направена на плакет с подписа на бай Тошо(лично,не печатан) 40/40см но не го намира къде е,е тва ако добарам

.
Ето с какво се сдобих от началото на годината
Снимките отново са ужасни....нещо си прецаках телефона и стана по-зле и от преди.... :oops:

И понеже никой не ми поглежда темичката ....."Като за начало..." най-интересните неща от новопридобитите съм оставил за там

И понеже никой не ми поглежда темичката ....."Като за начало..." най-интересните неща от новопридобитите съм оставил за там

.
-
- Специалист
- Reactions:
супер часовници си докопал Таман за акцион вг са тези и с паричките, като тези от другата темичка В другата ти темичка Кретенчето е хубаво НМ 1560 машинка фелса може 17 или 25 камъчета, слабост ми са тези механизми, и другите са хубави