Здравейте....
Тук ще покажа няколкото любими мой часовничета които ме съпътсват в ежедневието ми....
Харесвам по големите часовничета....в зависимост от случая и облеклото часовничетата ми варират.....всичките са що-годе нови модели....старичките ми харесва да ги събирам....от време на време ги слагам на ръката,но много рядко на вън....имам и една ракета(позлатената с римски цифри в темата ми с колекцията) която също е сред всекидневниците....но нека сега да си покажа другите красавци...

Ще започна с любимото ми часовниче....от доста време исках да имам G-shock и последните 3 години се радвам на тази прелест.....найстина непрентициозни часовници...много добро изпълнение и качество и най-вече здравина....а както виждате за 3 години носене не е мръднал....

Много желано също часовниче от мен....от ниския ценови клас на марката е,но съм изключително доволен от качеството.....

Друго от любимите ми часовничета....взех си го получай едно важно събитие в живота ми....може и да мине за старинен,че е от 1992г,но е като новичък....

Едно от приоритетните ми дрес часовничета....харесва ми визията която Лорус са излолзвали....напомня на доста стари часовничета....часовничето е лимитирана серия и доколкото знам в българия има около 10 часовничета....направен е бил с рекламна цел за филма "Christmas Carol" с Джим Кери....много ценно подаръче е за мен....а и ми носи огромна радост....

Ето го и часовничето което стой на ръката ми през повечето време.....харесва ми колко е лек,здрав и одобен....че без значение къде ще ида знам че ще е с мен....