-Състояние на часовника :
Часовника е купен нов от мен на 24.04.2003 от Мега Трейд, както се вижда от сертификата му за автентичност на снимките по- долу. Само в редки случаи съм го носил през зимата.
Почистван е редовно, при по- интензивни занимания като тенис, футбол винаги е свалян.
Батерията му е сменяна три пъти, както и уплътнението на капака (по мое желание и трите пъти).
Отварян е само на едно място- в ателието на ул.Солунска (ако не се лъжа, магазина, от който го купих и който вече го няма на Витошка, беше също техен).
По стъклото има 2 или 3 забележими само под ъгъл и изкуствено осветление драскотини.
Има една видима драскотина на ръба на стъклото до коронката, точно над сектора 12- 1 часа- получих я в тъпканицата на франкфуртското летище и още ме е яд :
Корпуса няма драскотини.
Капака има една, която според мен ще излезе с полиране, получена при последната смяна на батерията. Верижката има 2 драскотини на закопчалката, по ръбовете, звената са леко изсветлели от дългогодишната употреба, но на практика разлика е видима само на снимки.
Работи перфектно, сверявам го на 6 месеца по принуда- при смяната на времето

Има кутия, сертификат и резервно звено за верижката. Като се знам какъв съм архиватор, нищо чудно да изровя и касовата бележка, ако прекарам няколко часа в мазето

-Цена: 150лв., засега без коментар. Опция да бъде продаден в комплект с този красавец, за който не мога да измисля цена и затова само го споменавам като вариант(цък и цък цък)
-Град: София, но може да достигне до всяка точка на БГ с ЕКОНТ за моя сметка
-Вид механизъм (механичен, кварц и др.): кварц
-Големина на касата:38.50мм с короната, 36.50мм без нея, дебелина 8.5мм
-Разстояние между лъговете: 18.5мм, 45мм от лъг до лъг
-Вид стъкло: купих го с надпис сапфир-кристал на спецификацията, но съдейки драскотината над 1ч, която получих от нечий цип на якето на летището, съм в съмнение дали пък не е минерал-кристал :crazy:
- Контакт: Иво 0887 382 657
- Снимки: