Малък симпатичен Юнгханс с проблем

Seikosha
Специалист
Reactions:

Малък симпатичен Юнгханс с проблем

Мнение от Seikosha »

Я ми кажете вие Оооо,знаещи и можещи,защо бе туй сладурче ме измъчва? Верно ,че му направих един "суплес" и го тръшнах на тепиха,ама баланса му чини ми се здрав,не мърда по вертикалата и по лице и по гръб (туй ще да е ЮнгГрета) си бачка, но като почна да го изправям в нормално положение забавя ход и в един момент спира.Има сучаи да е работи и по 10-15мин. така. В интерес на истината ,когато го купих,само видях,че работи,но нито веднъж не го и тествах,по-дълго време.
Дъл няма да можем с общи усилия да го опраим тоз младеж :) Сашо вече намаза онлайн,аз да не съм по-прост :mrgreen: Само дето Сашо е на ти с нещата,а аз съм все още на ниво учтива форма.

П.П. А това W282/60 може ли да значи ,че е от 60г. Тъй и не им хванах цаката на тези немци. n_sad
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
sheretudis
Специалист
Reactions:

Re: Малък симпатичен Юнгханс с проблем

Мнение от sheretudis »

осите на баланса лагеруват на втулки Мязат като върха на губерката на баба ти с която ти е кърпела терлиците Втулките имат за регулиране ,разгледай дали не е станал голям луфта
nevenbekriev
Специалист
Reactions:

Мнение от nevenbekriev »

Това сме го бистрили и друг път, върховете на оста са конусно заточени и лагеруват в конусни лагери. Споко, ще заточим оста и ще си тръгне пак като нов.
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

Аз мислех да дам линк към страница на Пинкин, ама там много малко е писано.
И почнах да мисля предметно - че тя Варна може да е по-голяма от Казанлък, ама то и в Софето краставите магарета се подушват :-)
Публикувай отговор

Обратно към “Ремонти, "направи си сам" и "как се прави"”