Въпрос за противоударно?
Re: Въпрос за противоударно?
На такава не съм попадал.
Като гледам,май трябва да натиснеш двете уши и да завъртиш надясно за да я заключиш.
Като гледам,май трябва да натиснеш двете уши и да завъртиш надясно за да я заключиш.
Да, или това което казваш или се мести напред назад. Но е толкова ситно, че дори не го виждам, а камо ли да го местя и заключвам.
Според мен,трябва да се върне първо малко наляво за да влезе във вдлъбнатините и да легне в/у рубина,а после като заден капак байонет на Кама да се завърти на дясно. Не ,че съм го правил
ма звучи логично.

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
А да има нещо отчупено ?
Да, най логично е да е със завъртане.
Няма отчупено, или поне не се вижда на снимката. По скоро си мисля дали изваденият край не трябва първо той да е вкаран и след това другият?!
Няма отчупено, или поне не се вижда на снимката. По скоро си мисля дали изваденият край не трябва първо той да е вкаран и след това другият?!
Сега го гледах пак и май няма да е със завъртане, изглежда ,че синьото чопче трябва да се завърти и да влезе в отворчето дето сочи червената стрелка, а другуят край би трябвало да се "разтвори" в другият жлеб.

Може да опиташ да вкараш в " детелинката" върховете на добре наточени пинсети и да ги отпуснеш да се разтворят и тогава да завъртиш леко наляво да влезе в жлеба, дали няма да стане.

Може да опиташ да вкараш в " детелинката" върховете на добре наточени пинсети и да ги отпуснеш да се разтворят и тогава да завъртиш леко наляво да влезе в жлеба, дали няма да стане.
И аз това си мислех. Ами да взема да пробвам...

- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Такова противоударно не ми е падало, ама всички ги боря само с клечки, откакто счупих едно рядко, по форма като пика. Сигурно и с клечка мога да счупя пружинката, ама по-трудно, отколкото с метален инструмент.
За да вкараш спиралата,трябва да завъртиш по дебелата част.
Ама ти сигурно знаеш.
Внимателно,че тънката част-телчето се чупи с поглед.
Ама ти сигурно знаеш.
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Тука има много пружинки на противоударни: http://forum.watch.ru/showthread.php?t=38265" onclick="window.open(this.href);return false; , но точно такава няма.
Е това е много полезно! Аз мислех че тънката част просто се разтваря, за да се вкара спиралата. Дори пак бях го заделил на една страна докато намеря кой да я сложи. Утре ще пробвам.plamenhar написа:За да вкараш спиралата,трябва да завъртиш по дебелата част.
Ама ти сигурно знаеш.