Каса за Ракета 2209?
- sharky1973
- Напреднал
- Reactions:
Каса за Ракета 2209?
Здравейте. Търся каса за Ракета 2209, квадратна, със стъкло. Капака не ми е необходим. Някой ако има - да помага 

Последно промяна от sharky1973 на 06 Фев 2015 18:21, променено общо 1 път.
- sharky1973
- Напреднал
- Reactions:
Re: Каса за Ракета 2209?
Благодаря. Тази я зная, но според Миро има някакъв проблем при захвата между веригата и касата и не зная дали е отстраним.
- sharky1973
- Напреднал
- Reactions:
Няма ли кой да помогне 

Явно няма други любители на 2209 във форума 
Вчера ходих при часовникар да разгледаме дефекта при касата с верижката. Няма оправия. Затова взех решение изцяло да махна верижката, а при нужда да се слага каишка тип swatch (аз по принцип не слагам каишки на часовниците и ги държа в кутии). Касата е Au20, за съжаление стъклото е счупено и има липсващо парче (вижда се на втората снимка).
Имам и още една резервна Au 12.5 със стъкло. Но ако избереш нея, стъклото ще си го запазя за първата. Така че считай, че касата е без стъкло.
Ето снимки:

За манипулацията по отстраняване на дефектната верижка платих 5 лв., затова цената на Au20 е 25 лв., а за Au12.5 - 20 лв. Отделно транспортът е за твоя сметка.
Поздрави, Миро.

Вчера ходих при часовникар да разгледаме дефекта при касата с верижката. Няма оправия. Затова взех решение изцяло да махна верижката, а при нужда да се слага каишка тип swatch (аз по принцип не слагам каишки на часовниците и ги държа в кутии). Касата е Au20, за съжаление стъклото е счупено и има липсващо парче (вижда се на втората снимка).
Имам и още една резервна Au 12.5 със стъкло. Но ако избереш нея, стъклото ще си го запазя за първата. Така че считай, че касата е без стъкло.
Ето снимки:

За манипулацията по отстраняване на дефектната верижка платих 5 лв., затова цената на Au20 е 25 лв., а за Au12.5 - 20 лв. Отделно транспортът е за твоя сметка.
Поздрави, Миро.
То любители има, ама Ракети няма...
Ще се впечатля истински, ако ги покажеш отново след 1 година 

Най-вероятно ще са двойно повече
, все още има оферти и изпадат.
В момента би трябвало още три да пътуват към мен - една с хромиран корпус (те май са по-редки от позлатените), една с верижка, и една с ясписов циферблат.
Кръглите са доста по-трудни, рядко се появяват и цените са неразумни (всъщност са си разумни, но за моята цел не са). Признавам, от тях продадох няколко, но поне е на колега от форума.

В момента би трябвало още три да пътуват към мен - една с хромиран корпус (те май са по-редки от позлатените), една с верижка, и една с ясписов циферблат.
Кръглите са доста по-трудни, рядко се появяват и цените са неразумни (всъщност са си разумни, но за моята цел не са). Признавам, от тях продадох няколко, но поне е на колега от форума.

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
ХлЪц, Много яки силни снимки. Съдържанието е завидно не само на форумно ниво ами би имало признание на световната сцена.
Успех на sharky да вземе и той да "наблажи"!
Успех на sharky да вземе и той да "наблажи"!
- sharky1973
- Напреднал
- Reactions:
Благодаря ти за предложението Миро, но и двата варианта няма да ми свършат работа. Стъклото на тази каса си е проблем, а за каишката на първата пък, въобще не се сещам за решение. Здраве да е, ще се чака. Поздравиmiroman написа:Явно няма други любители на 2209 във форума
Ето снимки:
![]()
![]()
![]()
Поздрави, Миро.

Аз пък имам нужда от една каса за обикновена квадратна Ракета, дали би се намерила такава.....
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Коя обикновена? Като тази ли? http://postimg.org/image/dnze745a5/" onclick="window.open(this.href);return false;
Такива може да имам, трябва да поровя.
Такива може да имам, трябва да поровя.
Като тази, не знам дали имат разлика с 2209 или КОРНАВИН например....http://olx.bg/rabotescha-raketa-i67581996" onclick="window.open(this.href);return false;
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Общото между тези, които аз и ти показахме, е само ширината на лъговете 
Мойта е за 2614.Н, за по-висок механизъм, и за цифер с закръглени ъгли. Квадратен с остри или няма да влезе, или ще лопа.

Мойта е за 2614.Н, за по-висок механизъм, и за цифер с закръглени ъгли. Квадратен с остри или няма да влезе, или ще лопа.