Привет , баланса беше със моста си завинтен на мястото си на платината (само той без другите части, като анкер , влакови колела , барабан и др. ) . Беше поставен в метална кошничка за чай в ултразвуковата вана. След като го извадих болчето което държи моста на баланса за платината се беше развило и паднало,моста на баланса разместен и спиралата поизкривена и заплетена .
Ултразвуковата ми вана е от големите със подгрев , и доста по мощна от малките играчки . Преди време мих частите на един будилник слава в нея , които бяха много ама много клеясали от масло и прах направо не се виждаше метал . След 5 мин във ваната и на 60 градуса излезнаха чисто нови !
Ще се радвам ако има видео так точно е правилно да се сваля спиралата от баланса и после се поставя обратно .
Поздрави и благодаря отново !
Как се решава този проблем !
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 14 юни 2012 17:05
Re: Как се решава този проблем !
Трябваше да работя под телефона и да гледам отстрани, затова малко недосмервах... Но ще разбереш идеята. Не казвам, че това е правилният или единствен начин. Свалянето на спиралата така на мен ми е удобно, много по-удобно и сигурно, отколкото с два лоста. Поставянето, естествено, е най-лесно на 'замбалъка' със съответния пуансон, но тук показвам, че и само с обикновен пинсет си може
Re: Как се решава този проблем !
Изключителни благодарности , доста полезни видеа !