Как се решава този проблем !

lamer4o
Напреднал
Reactions:
Регистриран: 31 мар 2022 12:32

Re: Как се решава този проблем !

Мнение от lamer4o » 07 апр 2022 06:40

Привет , баланса беше със моста си завинтен на мястото си на платината (само той без другите части, като анкер , влакови колела , барабан и др. ) . Беше поставен в метална кошничка за чай в ултразвуковата вана. След като го извадих болчето което държи моста на баланса за платината се беше развило и паднало,моста на баланса разместен и спиралата поизкривена и заплетена .

Ултразвуковата ми вана е от големите със подгрев , и доста по мощна от малките играчки . Преди време мих частите на един будилник слава в нея , които бяха много ама много клеясали от масло и прах направо не се виждаше метал . След 5 мин във ваната и на 60 градуса излезнаха чисто нови !

Ще се радвам ако има видео так точно е правилно да се сваля спиралата от баланса и после се поставя обратно .

Поздрави и благодаря отново !

nevenbekriev
Специалист
Reactions:
Регистриран: 14 юни 2012 17:05

Мнение от nevenbekriev » 12 апр 2022 22:31

Трябваше да работя под телефона и да гледам отстрани, затова малко недосмервах... Но ще разбереш идеята. Не казвам, че това е правилният или единствен начин. Свалянето на спиралата така на мен ми е удобно, много по-удобно и сигурно, отколкото с два лоста. Поставянето, естествено, е най-лесно на 'замбалъка' със съответния пуансон, но тук показвам, че и само с обикновен пинсет си може

lamer4o
Напреднал
Reactions:
Регистриран: 31 мар 2022 12:32

Мнение от lamer4o » 13 апр 2022 11:33

Изключителни благодарности , доста полезни видеа !

Отговори

Върни се в “Ремонти, "направи си сам" и "как се прави"”