Здравейте,
Моля някой да ми помогне! Имам часовник със много специфична каишка, ето го https://seahdesigns.com/collections/gal ... 1151833350
Може ли някой да ми помогне кой в София може да ми изработи такава, тъй като старата се скъса
Благодаря!
изработване на специфична каишка
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
Re: изработване на специфична каишка
Има няколко колеги , но не знам дали ще се справят с толкова особена каишка и за толкова скъп часовник.
Те ще се обадят като видят темата.
Разгледайте каишки за Сватч , ако ги изрежете в средата ще се получи точно като за вашия часовник.
А може би е по добре да му поръчате оригинална верижка , щом се късат каишките , една верига е за цял живот и изглежда много добре.
Поздрави и късмет в търсенето.
Те ще се обадят като видят темата.
Разгледайте каишки за Сватч , ако ги изрежете в средата ще се получи точно като за вашия часовник.
А може би е по добре да му поръчате оригинална верижка , щом се късат каишките , една верига е за цял живот и изглежда много добре.
И аз искам да поръчам оригинална (каишка или верижка), но не намирам къде и как. Писах и на производителя, но ... явно във Флорида ги е напекло вече слънцетоstepona555 написа: ↑12 апр 2022 18:23А може би е по добре да му поръчате оригинална верижка , щом се късат каишките , една верига е за цял живот и изглежда много добре.
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
Каква флорида , на него пише Свис маде , трябва да се търси из швейцарските планини.
Ако успеете да измерите колко е широка в мм търсенето много ще се улесни.
Успех и късмет
Ако успеете да измерите колко е широка в мм търсенето много ще се улесни.
Успех и късмет