VEGLIA FLASH Digital
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
VEGLIA FLASH Digital
Бих искал да представя един часовник с история в рали автомобилизма (WRC groupB)
VEGLIAflash часовник и хронометър оборудван в Lancia Delta integrale 1987
Използван освен като часовник основната му функция е засичането на времето за тренировки и състезания.
Аз съм голям фен на италианските автомобили от миналия век и по специално Lancia. Най емблематияният модел на марката е Lancia Delta integrale малко нескромно но се опитвам да запазя моята Delta в тези трудни времена и дори да я подобрявам.
Автомобилите от този модел са доста редки, а пък да намериш екстри още по -трудно и скъпо.
Благодарение на бългрският ланча форум и добър колега се сдобих с часовник-хронометър от този рали автомобил което свърза две от хобитата ми.
Часовникът разполага с бутон за смяна на час/хронометър, а хронометърът има бутон за смяна на минути-секунди с секунди стотни. Както и функция да помни фремето на обиколките.
Уредът има и функция за леко понижаване на интезитета на осветление за да не дразни очите в тъмното време на денонощието, както и автоматично изключване след като се изключи колата от контакт (15сек). Монтира се оригинално на плафона до централното огледало
ето го и него:
часовник
хронометър:
минути със секунди:
прецизно измерване:
нощен режим:
Голяма радост тупти в мен днес.
Поздрави на всички!
VEGLIAflash часовник и хронометър оборудван в Lancia Delta integrale 1987
Използван освен като часовник основната му функция е засичането на времето за тренировки и състезания.
Аз съм голям фен на италианските автомобили от миналия век и по специално Lancia. Най емблематияният модел на марката е Lancia Delta integrale малко нескромно но се опитвам да запазя моята Delta в тези трудни времена и дори да я подобрявам.
Автомобилите от този модел са доста редки, а пък да намериш екстри още по -трудно и скъпо.
Благодарение на бългрският ланча форум и добър колега се сдобих с часовник-хронометър от този рали автомобил което свърза две от хобитата ми.
Часовникът разполага с бутон за смяна на час/хронометър, а хронометърът има бутон за смяна на минути-секунди с секунди стотни. Както и функция да помни фремето на обиколките.
Уредът има и функция за леко понижаване на интезитета на осветление за да не дразни очите в тъмното време на денонощието, както и автоматично изключване след като се изключи колата от контакт (15сек). Монтира се оригинално на плафона до централното огледало
ето го и него:
часовник
хронометър:
минути със секунди:
прецизно измерване:
нощен режим:
Голяма радост тупти в мен днес.
Поздрави на всички!
Re: VEGLIA FLASH Digital
Много добра придобивка. Пожелавам още много такива радващи моменти.
Ако не е бил монтиран серийно, си е радост.
Покажи и цялата Ланчия
Покажи и цялата Ланчия
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Аз помислих,че събираш часовници от коли,а то си събирал коли
Ланчата е перфектна. Поздравления. Като чевек който е раставрирал стар автомобил знам за какви усилия става въпрос. За съжаление моят отдавна е продаден.
Аз по моторите се пробвах,голяма мъка,но като видиш резултата,струва си усилията
ето
http://konnik.snimka.bg/hobby/mz-250-19 ... 3.27288057" onclick="window.open(this.href);return false;
ето
http://konnik.snimka.bg/hobby/mz-250-19 ... 3.27288057" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво! Трябва да отворим раздел за колекционери на автомобили и мотори
не ги колекционирам,подарих го на брат ми