Часовниците на Букоев
Re: Часовниците на Букоев
Спортиста е един път icon_clap
Както казах, колега диагнозата е ясна обнадеждаващото е, че пътя е един
Желая ти късмет по него
Както казах, колега диагнозата е ясна обнадеждаващото е, че пътя е един
Желая ти късмет по него
.
подводничара си е звяр icon_clap
Re: любимци
Много са хубави!
Имаш тема за твоята колекция, защо не ги качваш директно там, да са на едно място.
Ще ти преместя мнението.
Имаш тема за твоята колекция, защо не ги качваш директно там, да са на едно място.
Ще ти преместя мнението.
мерси ми не знам мислех че тука трябва добре премести ги хем да видя къде да ги слагам
Също и моите поздравления, силен старт и добро начало. Имаш добри попадения и най вече ме кефи черната Ракета...
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
"Черна Ракета"? Това дето се далдисва с него Ракета ли е? Не знаех. Иначе Букоев имам към теб две препоръки: на Камата погачите от фосфор както казваш ти,дето си сложил,не са добре,трябва да се преработят и ще стане по-добре,стоят малко като "ако" на мегдан
И нещо извън темата,продаваш красив Атлантик,а го правиш непродаваем . Единствена ,тъмна до черно снимка и две думи.Жалко.,часовника е хубав,а все едно е заключен. Промени и заглавието на темата,защото това "А" за някой може да значи нещо,но не всички сме чак толкова интелигентни. Давай ,действаий и дерзай
И нещо извън темата,продаваш красив Атлантик,а го правиш непродаваем . Единствена ,тъмна до черно снимка и две думи.Жалко.,часовника е хубав,а все едно е заключен. Промени и заглавието на темата,защото това "А" за някой може да значи нещо,но не всички сме чак толкова интелигентни. Давай ,действаий и дерзай
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Аз пък имам препоръки към Златоустовския........да вземеш да ми го патиш да го видя на живо този великан Ама да не вземеш и да си го търсиш и искаш след това
.
Благодаря за съветите ще се постарая да променя неточностите ,новообранска работа ха ха ха ха
Иба.......ти и новобранската работа Ако всеки новобранец вземе да се пръкне тук с по един водолаз
.