Ето я и моята колекциика :)
Re: Ето я и моята колекциика :)
Имам го същия в същото състояние, смятам си го за новичък и страшно много ми харесва Просто, не се намират вече такива.
Защо, намират се ;)Pavlin написа: ... Просто, не се намират вече такива.
Тези днес ги освободих от митницата:
Сега по темата - ако се насочваш към нови, моята препоръка е да внимаваш да са просто "запазени", а не "рециклирани". Смешно е видимо използван часовник с чисто нов циферблат или стрелки (коронка все пак може). Аз лично вече не използвам NOS части като циферблат, стрелки или каса, в смисъл да сложа само един NOS елемент с другите използвани.
Поздрави.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Да и при мен такова лутане се получава.
С големи усилия си налагам да не вземам захабени часовници без шанс за бласък, но откакто съм "стиснал зъби" и се опитах да кача нивото нищо не излиза за "нормални" пари и започнах да виждам други непознати за мен марки които започнаха да ме интересуват и така... Зенит, Сейко дори нямам идея какъв ще е следващият. А през това време ако ми се падне късмет за нещо блестящо като показания кировец по-горе ще бъда много щастлив да го имам.
С големи усилия си налагам да не вземам захабени часовници без шанс за бласък, но откакто съм "стиснал зъби" и се опитах да кача нивото нищо не излиза за "нормални" пари и започнах да виждам други непознати за мен марки които започнаха да ме интересуват и така... Зенит, Сейко дори нямам идея какъв ще е следващият. А през това време ако ми се падне късмет за нещо блестящо като показания кировец по-горе ще бъда много щастлив да го имам.
Пак ме разтърси с тези красавци дръпнатите честито уникални са
Къде ги подминавате такива бе Искрене?
Абе аз какви работи подминавах преди да взема да разбирам поне малко... Чак да си умре човек от яд...
Та затова Мир-че какво мислите? Странно, но циферът не изглежда преправян.
Та затова Мир-че какво мислите? Странно, но циферът не изглежда преправян.
Според мен това е Победа - каса,стрелки ,машина ,дизайн на циферблата(въпреки ,че по -често тези циферблати са с цифри на четните маркери:2;4;6;8;10 и 12.С цифри на 3;6;9 и 12 са циферблатите на Старт).Какво прави този надпис "Мир" ,който ми идва и малко "ниско" разположен - не знам.
Финалът ти е направо Хепи енд
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
Колега, тема или аудитория си нямате, че трябва да се курдисвате в чуждата???miroman написа:Защо, намират се ;)Pavlin написа: ... Просто, не се намират вече такива.
Тези днес ги освободих от митницата:
Сега по темата - ако се насочваш към нови, моята препоръка е да внимаваш да са просто "запазени", а не "рециклирани". Смешно е видимо използван часовник с чисто нов циферблат или стрелки (коронка все пак може). Аз лично вече не използвам NOS части като циферблат, стрелки или каса, в смисъл да сложа само един NOS елемент с другите използвани.
Поздрави.
.
Лелиий Лаврентий ,пак си се натоварил,или пак си се разтоварил,зависи как ще го погледнем,ма много кюфта бе приятелю хубавото е ,че матряла е харен и аз тъй ги купувам,за да мога да ги вкарам в правилният път Този 30 камъковият Полет горе ще настине,много му духа откъм циферблата ,щото касата я видя при мене за какви 32мм. цифери е. И двете ти Волни приятелю са еталон за кюфтета Каси ала-бала от Полет ,или от Восток едната, цифери от предградията на Пловдив ква Волна в 1МЧЗ бе чоджум . жълт механизъм по-скоро за Восток,ма и така да остане не е болка за умиране,да смениш и коронките. За Полета Павлин е прав,а последната Победа,касата ми напомня на нещо,ма май беше швейцарско. Каквото и да е всичкото ти е хубаво, запрятай ръкави и почвай : "Тука има - тука нема" и всичко ще си дойде на мястото. Омегата е трепач,а Златоуста го видях на живо
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "