Новобранска колекция
Re: Новобранска колекция
Не, страница или две в темата ми го показах ... но с две думи касата отделно /беше полет/, намерих цифер, ама беше зле и днес сглобих вече прилична визия
Така ,в такъв вид ,може да го придобие само от друг запален колекционер.Може би ще се досетиш защоPavlin написа:Така го придоби или го събира?
Също споделям,че е станал чудесен този Восток icon_clap
При мене май стана случайно, защото касата му беше много зле, снимките също. Беше в продавалника и цена от 10-15лв май нямаше как да не рискувам да го грабна и в нас видях състоянието на циферблата. Машината също си му работеше-иначе аз няма как да сменя сам циферблата
Много са добри и двата, особено Искрата! Махай баланса и виж дали има движение до анкъра. Като го разклатиш не тръгва ли за малко?
Ами с разклащане не тръгва, по-скоро ако с нещо го заклатя и се клати няколко секунди и това е!
А виждаш ли дали анкъра се движи?
Ами не, защото не знам къде да гледам
- the collector
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 05 фев 2015 02:42
Много хубав часовник!
"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин
Да, рядко се намира този модел в такова състояние-поне това ми е от лично наблюдение
А и машината му е от редките с острия шрифт.
Прецизните не бяха ли само с жълти машини? И то пак не е гаранция, може да е с жълта, но да не е прецизен...Fenna написа:Да, рядко се намира този модел в такова състояние-поне това ми е от лично наблюдение