Здравейте, казвам се Иван и съм.. хаха Всичко започна преди няколко месеца, когато разглеждайки на майтап обяви за часовници си харесах няколко ракети. И от тогава харча доста от средствата и времето си за това хоби. Ще започна първо с две бройки от колегата Иван Михов, които успях да освежа още малко )
Ето и още от мен :))
Re: Ето и още от мен :))
Нещо не схващам Защо е нужно да ни показваш часовниците ,които си успял да продадеш ? Виждам,че и Маякът ти е омръзнал вече.
rosen_er написа:Нещо не схващам Показваш ни часовниците ,които си успял да продадеш ли?Виждам,че и Маякът ти е омръзнал вече.
Нееее, не ми омръзват тези часовници Просто работя на такова място, че често се случва да ми свалят часовник от ръката А иначе и продавам, не че съм ги пуснал на нормалните им цени, но така - за тръпка и занимавка, а и за да махна нещата, които съм купил първосигнално, без да мисля дали това е оригиналното им състояние или не
И аз не разбирам - и на Венци примерно му стоят обявите до 2 години след като е продал часовникът, че и ги актуализира в продавалника. Явно някаква криворазбрана реклама.rosen_er написа:Нещо не схващам Защо е нужно да ни показваш часовниците ,които си успял да продадеш ? Виждам,че и Маякът ти е омръзнал вече.
Иначе добре дошъл и хубавите неща дано да си остават в тебе
Добре дошъл и от мен От 2г насам се ограмотявам тук и научих много Давай смело, тук има и критикари, но това е эа добре дошъл
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219