Oт 1 юли вcички пощенcки пpатки от тpети cтpани ще cа c ДДС
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
Re: Oт 1 юли вcички пощенcки пpатки от тpети cтpани ще cа c ДДС
Не съм сигурен че разбрах обяснението , например ако аз изпратя китайски часовник купен в еспана (и платено вече веднъж ДДС) до София , пак ли ще се плаща ддс и мита
Няма да се плаща повторно в този случай.stepona555 написа: ↑10 юни 2021 17:02Не съм сигурен че разбрах обяснението , например ако аз изпратя китайски часовник купен в еспана (и платено вече веднъж ДДС) до София , пак ли ще се плаща ддс и мита
-
- Специалист
- Reactions:
Някой нещо не получи ли да сподели каква е новата тарифа
Алито венага се регистрираха по системата IOSS и вече може да се поръчва спокийно от там.
Продукт които струва до 150 €, при поръчка се добавят автоматично 20% и с това приключва всичко. Чакате си пратката и не се занимавате с пощи и митници.
Над 150€, нещата си оставят така, започва разправия с митница и 30% върху сумата.
Продукт които струва до 150 €, при поръчка се добавят автоматично 20% и с това приключва всичко. Чакате си пратката и не се занимавате с пощи и митници.
Над 150€, нещата си оставят така, започва разправия с митница и 30% върху сумата.
-
- Специалист
- Reactions:
Преди половин месец като обсъждахме това същото за еспана един шегаджия зададе много интересен въпрос , а ако си купя хляб от китай , ще ми сложат ли 4% ДДС , понеже в еспана хранителни продукти и вода имат само 4% ДДС и няма логика да му слагат 21% колкото е на водката.
Тук по голям проблем е обработката която струва 21 евро , ще видим дали са я променили.
https://relojes-especiales.com/threads/ ... st-6924184
Тук по голям проблем е обработката която струва 21 евро , ще видим дали са я променили.
https://relojes-especiales.com/threads/ ... st-6924184
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Полезна информация! Благодаря!
Дано и "братовчедите да направят така"
Аз не успях да платя с картата си с която съм плащал много пъти през последните години.
Смотана работа. Да имаха един Пей Пал щеше да е песен.
Дано и "братовчедите да направят така"
Аз не успях да платя с картата си с която съм плащал много пъти през последните години.
Смотана работа. Да имаха един Пей Пал щеше да е песен.
-
- Специалист
- Reactions:
Сашо има предвид , че те нямат Пай Пал , аз донякъде ги разбирам .
Офф
Наскоро си направих нов акаунт само за плащане , е да де ама един ми върна 10 евро заради комбинирано изпращане и по малко пощенски разходи и сега се боря да доказвам че не съм продавал нищо за да си приберат те комисиона , парите естествено са блокирани ( откраднати)
Онн
По скоро картата е изтекла за бира по плажовете , и трябва нова пълна догоре .
Офф
Наскоро си направих нов акаунт само за плащане , е да де ама един ми върна 10 евро заради комбинирано изпращане и по малко пощенски разходи и сега се боря да доказвам че не съм продавал нищо за да си приберат те комисиона , парите естествено са блокирани ( откраднати)
Онн
По скоро картата е изтекла за бира по плажовете , и трябва нова пълна догоре .