Честит 3-ти Март
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 яну 2015 21:50
Re: Честит 3-ти Март
Честит празник на всички!
Честит празник!
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
Честит празник!
-
- Специалист
- Reactions:
Вчера в Марбея поради липса на грип и вируси (чак се чувстваме пренебрегнати Габрово дето жив китайц няма се сдобиха а ние нищо ) празнувахме националния празник и женския наведнъж.
Менюто беше Каменица с надпис цена 1.19 лева която местното кръчмарче ни я даваше като за наши хора по 2.5 евро , кебапчета по 2 евро бройката и така в тоя дух , дет се вика двоен празник ден сезон изкарва.
На празниците организирани от други нации цените са далеч надолу , все пак не сме на Слънчев бряг.
Имаше и доста предствления на групи от няколко места в еспана и даже от София.
Менюто беше Каменица с надпис цена 1.19 лева която местното кръчмарче ни я даваше като за наши хора по 2.5 евро , кебапчета по 2 евро бройката и така в тоя дух , дет се вика двоен празник ден сезон изкарва.
На празниците организирани от други нации цените са далеч надолу , все пак не сме на Слънчев бряг.
Имаше и доста предствления на групи от няколко места в еспана и даже от София.
Последна промяна 1 на stepona555, променена общо 9 пъти
-
- Специалист
- Reactions:
-
- Специалист
- Reactions:
Честит празник на всички!
-
- Специалист
- Reactions:
Честит празник!
-
- Специалист
- Reactions:
Честит празник!
Сутринта по телевизиите всякакви лица които няма да квалифицирам , понеже не говоря сръбски , ме убеждаваха че то щом не са били американски освободители не е много голям празник , даже може и без него .
Ама нали съм свикнал да си търся повод , наздраве на всички които не гледат хамериканска телевизия .
Сутринта по телевизиите всякакви лица които няма да квалифицирам , понеже не говоря сръбски , ме убеждаваха че то щом не са били американски освободители не е много голям празник , даже може и без него .
Ама нали съм свикнал да си търся повод , наздраве на всички които не гледат хамериканска телевизия .
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Честит празник!
Важното е, че България я има, а не е забравена. След трудното освобождение на нас се пада само да опазим и носим народната памет с почит към Великите.
Важното е, че България я има, а не е забравена. След трудното освобождение на нас се пада само да опазим и носим народната памет с почит към Великите.
Честит празник и от мен на патерица ,аз все още празнувам! Дори съм малко горд че съм се родил на тоя ден, макар да нямам нукаква заслуга, само дето пия двойно.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "